MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am doua povesti despre nastere. Pe amandoua le consider minuni, pentru ca asta s-a intamplat de fapt: miracolul vietii.

Prima mea nastere a fost in urma cu vreo 4 ani si jumatate, la inceput de Aprilie. Dupa 37 de saptamani pline de interdictii, contractii si tensiune mare, in sfarsit aveam sa nasc.

De fapt, eu parca asistam cumva de pe margine, in timp ce am ajuns in sala de operatii. Totul parea ireal, ma miscam cu incetinitorul, ma impiedicam de te miri ce si raspundeam cu greu la intrebarile asistentelor, doctoritelor.

Pentru ca nu am fost suficient de relaxata probabil - in situatia data, nu stiu cine ar fi - anestezia in coloana - rahia - nu a reusit. Din pacate atunci am fost adormita total, iar momentul acela extraordinar, de film, sau de viata care bate filmul, nu l-am trait: acela de a-ti vedea copilul.

Dar slava Domnului, dupa o noapte de nerabdare, bucuria revederii s-a produs. Un pic, ce e drept, pentru ca o cezariana nu iti da multa libertate de miscare, mai ales daca este prima.

Atunci cand i-am vorbit, din somnul ei dulce o Rebecuta cat o gagalice a deschis cei mai frumosi ochi pe care ii vazusem pana atunci. Avea doua gene si un pic de falcute. Iar mai tarziu, aveam sa cunosc multa ei personalitate.

Mi-a recunoscut vocea, mirosul, locul meu langa ea, chiar daca pentru mine o noapte a durat vesnic. Sunt binecuvantata cu adevarat, pentru ca am o fetita cu adevarat speciala, cu mult peste asteptarile mele!

(Ana, Campina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!