Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri ...
Sunt mama a doi copii minunati (de) frumosi, cum toti copiii de pe aceasta lume sunt. Diferenta de varsta ...
Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe in prima parte a lunii Decembrie cand, dupa o intarziere a ciclului de vreo doua ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am ...
Am doua povesti despre nastere. Pe amandoua le consider minuni, pentru ca asta s-a intamplat de fapt: miracolul vietii.

Prima mea nastere a fost in urma cu vreo 4 ani si jumatate, la inceput de Aprilie. Dupa 37 de saptamani pline de interdictii, contractii si tensiune mare, in sfarsit aveam sa nasc.

De fapt, eu parca asistam cumva de pe margine, in timp ce am ajuns in sala de operatii. Totul parea ireal, ma miscam cu incetinitorul, ma impiedicam de te miri ce si raspundeam cu greu la intrebarile asistentelor, doctoritelor.

Pentru ca nu am fost suficient de relaxata probabil - in situatia data, nu stiu cine ar fi - anestezia in coloana - rahia - nu a reusit. Din pacate atunci am fost adormita total, iar momentul acela extraordinar, de film, sau de viata care bate filmul, nu l-am trait: acela de a-ti vedea copilul.

Dar slava Domnului, dupa o noapte de nerabdare, bucuria revederii s-a produs. Un pic, ce e drept, pentru ca o cezariana nu iti da multa libertate de miscare, mai ales daca este prima.

Atunci cand i-am vorbit, din somnul ei dulce o Rebecuta cat o gagalice a deschis cei mai frumosi ochi pe care ii vazusem pana atunci. Avea doua gene si un pic de falcute. Iar mai tarziu, aveam sa cunosc multa ei personalitate.

Mi-a recunoscut vocea, mirosul, locul meu langa ea, chiar daca pentru mine o noapte a durat vesnic. Sunt binecuvantata cu adevarat, pentru ca am o fetita cu adevarat speciala, cu mult peste asteptarile mele!

(Ana, Campina)
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter