MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Smaranda, povestea mea incepe in anul 2010, atunci aduceam pe lume primul baietel. Unde? La Spitalul Municipal Campulung Muscel, alaturi de domnul doctor Nastase Serban, un om deosebit, care a dat dovada de mult profesionalism.

De ce spun asta, pentru ca am nascut in prima zi de Paste, Duminica, iar domnul doctor a venit imediat de acasa, pe toata durata sarcinii m-a incurajat sa nasc natural, si asa am si nascut, natural.

Travaliul a durat cam 3 ore, am avut noroc de o asistenta minunata, care m-a monitorizat si incurajat tot timpul, asta bineinteles dupa ce i-am dat o mica atentie.

Eu am nascut la 6 seara, la ora 12 noaptea a venit o femeie care cred ca nu avea o situatie materiala prea buna, deja asistenta care m-a asistat pe mine plecase, se schimbase tura, iar asistenta care o primise pe saraca femeie se purta execrabil.

Cum mi-am tinut micutul in brate, am uitat complet de dureri si de micile neplaceri pe care le vazusem. Personalul s-a purtat frumos de cand am intrat pana am iesit din spital, nu stiu daca a fost noroc, sau mai degraba tind sa cred ca micile atentii m-au scapat de mari neplaceri.

M-am refacut foarte repede dupa nastere, deja la o saptamana eram ca noua. Din pacate, la a doua sarcina, din cauza ca sarcina a fost pelviana, am fost nevoita sa nasc prin cezariana, tot cu domnul doctor, sincer mi-a fost foarte greu in perioada de recuperare, si da, as fi preferat sa nasc tot normal, mai ales ca in prima zi dupa ce am nascut, din cauza durerilor am cam plans toata ziua, eram panicata ca nu pot avea grija de bebelus, mai ales ca aveam si baietelul cel mare foarte mic, avea 1 an si jumatate cand l-am nascut pe al doilea.

Tin sa mentionez ca ambii bebelusi i-am alaptat pana la 9, respectiv 10 luni. Am primit ajutor din partea unei asistente dragute, care m-a invatat cum sa alaptez, tin sa mentionez, ca o concluzie, trebuie sa fii pregatita din punct de vedere financiar atunci cand te pregaresti sa aduci pe lume un copil.

Aceasta este experienta mea, va multumesc pentru ca mi-ati dat sansa de a-mi spune povestea si credeti-ma, cel mai bine este sa optati pentru nasterea naturala, va spune o mamica care a trecut si prin experienta de a naste natural si prin experienta nasterii prin cezariana, multa sanatate tuturor!

(Smaranda, Campulung Muscel)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste