MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Gabriela si sunt mamica unei fetite de aproape 9 luni. Doresc sa va povestesc despre experienta mea din ziua in care am adus pe lume acest mic pui de om.

Eu am nascut anul acesta pe 17 Martie la Spitalul Universitar Bucuresti cu doctorita Badea Georgeta, un om minunat, o persoana foarte intelagatoare si profit pe aceasta cale sa o recomand tuturor celor care cauta un medic de incredere si profesionist in acelaasi timp.

Din ziua in care au aparut pe testul de sarcina acele 2 liniute magice am fost la medicul meu sa-mi confirme sarcina si sa verifice daca totul decurge normal....eram in culmea fericirii cand am aflat ca avea deja 6 saptamani, nu-mi venea sa cred ca in burtica crestea ceva, au urmat ecografii luna de luna, am luat acele suplimente, vitamine pentru o buna dezvoltare a placentei si bebelusiului....

Lunile au trecut rapid si a venit si ziua in care mi-am facut programare pentru nastere. Datorita faptului ca am avut bazinul mic doctorita mi-a recomandat cezariana, nu am obiectat nimic pentru ca si eu imi doream o nastere programata fara dureri, chiar daca dupa ce am nascut durerile au fost groaznice, ma refer dupa ce a trecut efectul anesteziei, in fine...

Am ajuns la 07:30 la spital, am completat multe hartii prin care imi dadeam acordul de nastere prin cezariana, m-am schimbat de hainele de strada si am intrat in sala de opertaii....acolo mi s-a facut anestezie partiala, de la mijloc in jos nu simteam absolut nimic si a inceput operatia.....eu in acest timp eram nerabdatoare sa-i aud glasul fetitei mele si sa o vad...

Cand au scos-o medicii mi-au zis ca soprana sa o fac asa de tare tipa, mi-au adus-o s-o vad era asa de mica si cu parul zburlit.

Au fost clipe pline de emotie. Apoi am mers in salon, unde mi s-au administrat calmante iar personalul spitalului a avut grija de mine.

Dupa doua zile m-au externat si am mers cu bebica acasa. A fost o experienta de neuitat, pe langa toata durerea pe care o ai dupa nastere cand iti vezi copilul uiti de toate.

Dragele mele va recomand sa nasteti cu doama doctor Badea Georgeta, este un om minunat, foarte atenta si grijulie. Sper sa va placa povestea mea!!! O zi minunata va doresc!

(Gabi, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste