Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Alexandra am 25 de ani si am un bebe de aproape 8 luni. Am nascut prin cezariana cu domnul doctor Chirculescu Bogdan la Spitalul Filantropia din Bucuresti. Sa va spun cum a venit pe lume baietelul meu Darius-Florin. Ajunsesem la aproape 41 de saptamani dar bebe nu dadea niciun semn ca ar vrea sa iasa, ii placea mai mult in burtica...

In data de 29.04.2016 m-am dus la control sa vedem ce se intampla. Doctorul meu era de garda. Mi-a zis sa-mi faca un non stress. In timp ce aveam curelele pe burta aparatul a inceput sa faca urat. A venit un alt doctor s-a uitat si l-a sunat pe doctorul meu.

Apoi am fost la dansul si m-a pus la o ecografie. Asteptand pe hol vine si-mi spune ca cel mai bne ar fi sa ma monitorizeze pentru 24 de ore timp in care ma pune la aparatul non stress. M-am internat, mi-a pus o asistenta din nou aparatul pe burta si iar incepuse sa faca urat aparatul.

Asistenta innebunita il cheama pe doctor apoi ma intreaba daca am mancat ceva dulce, ii spun ca doar o eugenie, iar ea imi raspunde pai e normal sa nu se miste copilul daca dumneavoastra nu-l stimulati ceea ce nu am stiut. Mi-a dat dansa o halva iar copilul a inceput sa se miste.

A doua zi de dimineata ma cheama domnul doctor si-mi spune ca cel mai bine ar fi sa facem cezariana deoarece non stressul a iesit prost iar bebe se poate naste cu boli cardiace. Atunci am bufnit in plans facandu-mi bagajul pentru a merge la sala de nastere. Am nascut fara probleme. Bebe s-a nascut cu 3840 grame si 52 cm fara niciun fel de probleme.

Apoi a doua zi doctorul m-a vizitat in salon sa-mi vada operatia care era ok. Asistentele au fost ok cu mine. Am avut parte de un doctor extraordinar iar eu am avut si am foarte mare incredere in el desi este rezident. Un doctor pe care il recomand tuturor. Multumesc pentru tot!!!

(Alexandra, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste