MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea noastra incepe acum 3 luni, intr-o zi de 13 Octombrie 2016. In acea zi, am renascut, am devenit alt om, am devenit mama.

Desi eram programata sa nasc abia pe 29 Octombrie, piciul meu nu a mai avut stare si a decis sa ni se alature mai devreme. In acea zi, nu s-a intamplat nimic deosebit pana dupa amiaza, atunci cand am pierdut dopul gelatinos si doctorul m-a chemat la spital, urmand sa nasc in acea seara.

Nu am avut emotii, eram pregatita, ba chiar eu am fost cea care a linistit pe toata lumea, spunandu-le ca totul este bine si nu am nicio grija, stiind ca voi fi pe maini bune.

Si asa a fost. Am ajuns la Sanador in jurul orei 20, fara absolut nicio durere. M-am internat si urma sa fiu dusa in camera, sa ma schimb si sa pregateasca toate cele necesare pentru cezariana. In tot acest timp, doctorul m-a sunat sa se asigure ca totul este bine si sa imi spuna ca ajunge in cel mai scurt timp, ceea ce a si facut.

In momentul in care am fost cazata in camera, mi s-a rupt si apa si au inceput contractii usoare. Abia atunci am constientizat ca urma sa imi cunosc baietelul cel mult dorit.

La orele 22 am intrat in operatie, la 22.29 s-a nascut baiatul meu, cu 3560 grame si 50 cm. Scorul Apgar 10.

La 23.20 eram in camera alaturi de sot si de sora mea si am putut sa imi vad puiul, iubirea mea cea mica. Din acea zi, suntem de nedespartit. Acum are 3 luni, este un baietel in toata regula si sunt mandra de el.

Cat despre maternitate, nu am nimic de reprosat: curatenie, personal competent si atent, mancare foarte buna(desi era mancare de regim), grija maxima fata de mine si de bebelus. Cu siguranta, al doilea copil, tot aici l-as aduce pe lume.

Cat despre domnul doctor Maher Karim - il recomand cu toata increderea. Un doctor extraordinar, competent, dedicat meseriei si pacientului, un om caruia ii voi multumi toata viata. Cu un an in urma am pierdut o sarcina si el a fost cel care m-a incurajat si m-a ajutat sa am iarasi incredere in mine.

Pentru mine, nasterea a fost o experienta frumoasa si linistita, iar ceea ce traiesc acum este cea mai minunata perioada din viata mea.

(Andreea, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!