MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Aveam 21 de ani si am ramas insarcinata, o prietena mi-a recomandat pe doctor Malutan. Am mers la primul consult in care mi-a inspirat o incredere si un confort incredibil. Datorita problemelor mele de sanatate stiam de atunci ca voi naste prin cezariana.

Fix la 38 de saptamani eram internata... stiam ca voi intra la orele 11, dar surpriza: la orele 8 si 15 minute a inceput calvarul. O asistenta urla: "Da-ti jos chilotii", alta ma taraste dupa ea, una imi pune aparat de monitorizare, alta imi monteaza sonda, una imi pune branula alta imi tot vorbeste si ma pune sa semnez.

Am inceput sa plang, nici nu mai stiam cum vreau sa il cheme pe bebe. Ajunsa in sala vine anestezista, o doctora super draguta, ma linisteste si imi explica tot. Vine medicul meu zambitor si vesel, ma mangaie pe cap si zice "Suntem gata"... Eu zic nu mai vreau sa nasc azi vreau acasa! La care el zice "Ridica-te si du-te!" eram deja anesteziata.

M-a linistit ca totul va fi bine, aveam incredere in el, dar am plans toata operatia desi el imi zicea bancuri. Era pentru mine ca un film de groaza, doctorul tragea de mine, era normal sa simt asta, se misca patul, am varsat pe masa, anestezista a stat tot timpul la capul meu, ma tinea de o mana si ma mangaia, tot respectul.

Copilul a fost scos, mi l-au adus sa il sarut, apoi am adormit cat m-a cusut. In prima zi, Vineri dupa nastere, a venit medicul la mine de 2 ori sa ma vada doamnele de la ATI, foarte dragute si atente toata noaptea.

Am plans ca facusem o depresie postnatala si o infirmiera a stat cu mine. Am fost singura pacienta vizitata de doctor Sambata si Duminica desi erau altele care dadusera o gramada de bani si nu au fost vizitate. La neonatologie personal minunat, cat despre confort nota 9 din 10.

Acum, ca am vazut ce inseamna, nu mai imi este frica as repeta experienta, dar cu acelasi medic.

(Nicoleta - o mamica fericita din Cluj Napoca)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!