MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Atat eu cat si sotul ne-am dorit tare mult un copil si am fost extrem de fericiti cand am aflat ca vom fi parinti, bebelusa noastra s-a lasat mult asteptata. Pe fondul unei amenoree secundare accentuate (aveam intarzieri si de cateva luni ovare polichistice), cand mi-a intarziat 2 luni, nu indrazneam sa ma bucur ci o luam ca atare!

Insa de data aceasta, ceva din mine imi spunea ca m-am schimbat, asa ca am indraznit sa fac un test de sarcina, care a iesit pozitiv.

Nu imi venea sa cred, asa ca am mers a doua zi la Maternitate Giulesti, nu cunosteam pe nimeni, insa speram sa imi confirme cineva ecografic sarcina. Am stat cuminte in fata camerei de garda si asteptam sa intru, insa mereu aparea cate o urgenta sau medicul de garda trebuia sa plece la operatii asa ca tot asteptand am fost remarcata de o doamna doctor extrem de placuta, care m-a intrebat pe cine astept. I-am spus ca as dori sa imi confirme cineva o eventuala sarcina.

Mi-a zambit cald si m-a invitat sa imi faca ea o ecografie. Am urmat-o timida si cand mi-a pus ecograful pe burtica, imediat a exclamat zambind: "Felicitari! Ce auziti acum sunt bataile inimii!" m-am topit toata, am crezut ca ma contopesc cu patul, am plans de fericire, in timp ce doamna doctor, imi dadea confirmari ca totul este ok cu bebe si acesta se dezvolta frumos.

Mi-a completat fisa de examinare, a atasat ecografia si m-a intrebat cum il cheama pe medicul care o sa imi urmareasca sarcina, am spus fara sa stau pe ganduri: "Dumneavoastra, nu luati in evidenta? Pe dumneavoastra va vreau :)", nu stiam nimic despre dumneaei, era un doctor tanar, putea fi chiar rezidenta, nu ma interesa, am simtit ca ea a fost aleasa de bebelusa!

Cand am ajuns acasa, dupa ce i-am povestit si sotului si ne-am bucurat amandoi, am cautat totusi informatii despre doamna doctor, m-am bucurat enorm sa vad cat de apreciata este si ce CV impresionant are, cu toate ca zambetul si caldura din privirea dumneaei au fost cea mai buna recomandare.

Mi-am dorit sa nasc natural si am fost incurajata de doamna doctor sa o fac, am eliminat dopul, m-am internat la 40 de saptamani si 2 zile, mi s-a rupt apa, eram dilatata dar bebelusa a intrat in stres fetal asa ca am fost operata de urgenta; totul s-a intamplat extrem de repede, doamna doctor m-a linistit si mi-a fost alaturi! Bebelusa mea a venit pe lume cu ochi curiosi :)

Recomand Maternitatea Giulesti, moasele, asistentele, doamna anestezist au fost foarte blande si dragute, iar pentru doamna Alina Plesoianu am un imens respect, mi-a devenit extrem de draga si o recomand cu caldura. Un profesionist desavarsit, un om deosebit!

(Florentina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!