travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma bucur nespus ca existati, doream sa gasesc asa ceva cand am fost eu gravida. Povestea mea incepe in vara anului 2012 cand am decis impreuna cu sotul ca a venit timpul unui copil. Am inceput cautarea unui medic ginecolog din Arad, care sa aiba contract sau sa fie angajat la Clinica Medlife Genesys. L-am ales pe domnul doctor Radu Sendroiu, care nu e angajat la Clinica, dar are contract.

Asta inseamna ca urmarirea sarcinii se face la cabinetul lui, iar nasterea se face la Genesys, fara sa platesti pentru doctor preferential. Am mers la primul control spunand ca doresc sa raman gravida si am cerut recomandari. Mi-a recomandat cateva analize, vitamine si acid folic. In 3 luni am ramas gravida.

Pe parcursul sarcinii am facut toate analizele recomandate, pe care le-am platit integral, deoarece este o perioada specifica pentru fiecare analiza, iar pentru a beneficia de gratuitate trebuia sa mergi la laborator la inceputul lunii, altfel erau epuizate fondurile ... Urmarirea sarcinii a decurs bine, domnul doctor cu un comportament ireprosabil. Singurul lucru minor deranjant era ca indiferent de ora programarii, trebuia sa astepti cel putin 45 minute pana sa intri la dansul.

Fiecare ecografie a costat in jur de 200 lei si au fost multe. La inceput o data pe luna, apoi de doua ori pe luna, iar la final in fiecare saptamana. Am avut o sarcina fara probleme. Cand am avut dreptul legal sa intru in concediu prenatal m-a anuntat si mi-a recomandat sa il iau. Asa am si facut. Am vrut foarte mult sa nasc natural, dar din cauza ca bebe nu s-a intors mi s-a recomandat cezariana.

Am programat cezariana pentru data de 25 Iunie. In seara de 24, cand m-am pus in pat sa ma culc, mi s-a rupt apa. Era in jur de ora 23, nici nu mi-am dat seama ca mi s-a rupt apa. Prima data am crezut ca am scapat putin pipi pe mine. L-am sunat pe domnul doctor, care foarte calm mi-a explicat sa ma duc la Genesys, ca ma va consulta doctorul de garda si daca intr-adevar mi s-a rupt apa il vor chema si voi intra in operatie.

Exact asa s-a intamplat. Toata lumea de la clinica s-a purtat exemplar. Vorbeau frumos, rabdator si iti explicau tot ce urma sa se intample. Mi-au facut inca o ecografie ca sa se asigure ca bebe nu s-a intors. Era tot cu picioarele in fata, asa ca am intrat in cezariana. La ora 2 nascusem o fetita sanatoasa. Am fost pusa in salon cu inca o mama care nascuse dupa masa aceea. Toata noaptea am avut frisoane de la anestezie si tot timpul a fost o asistenta care ma acoperea, ma descoperea, ma intreba daca nu ma doare ceva ca sa imi dea un anestezic.

Dimineata a venit domnul doctor la vizita. Tot timpul era cineva care sa aiba grija sa nu iti lipseasca nimic. Nu am fost lasata sa ridic nici macar un pahar cu apa. Singurul lucru de care am avut nevoie pe parcursul sederii a fost piaptan si hainele bebelusei pentru iesirea din spital. Toti doctorii si asistentele au fost extraordinare. Am fost foarte multumita de domnul Radu Sendroiu. Am o taietura mica, sub linia chilotilor, fara urme de la ata.

In concluzie: sunt multumita de clinica, de doctor si nu as schimba nimic. Am platit consultatiile, analizele, tariful operatiei la clinica (nu mai tin minte exact, in jur de 1000 euro) si atat. Recomand cu drag o clinica privata in locul maternitatii de stat din Arad in primul rand pentru confort si comportamentul exemplar al intregului personal.

(Raluca, Arad)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!