MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Va relatez experienta pe care am avut-o eu, cand l-am nascut pe Alexandru, in 3 Septembrie 2016. Nasterea s-a produs prin cezariana, la 37 de saptamani fix, la Maternitatea Premiere, in Timisoara, cu doctor Razvan Petrica, care era de garda. Eram programata la cezariana peste 2 saptamani, insa bebe Alex s-a hotarat sa vina mai repede.

In toiul noptii, mi "s-a rupt apa" si a trebuit sa fugim la spital. Contractiile au inceput imediat, insa bebe era in pozitie pelviana, asadar nasterea naturala nici nu a intrat in discutie. La spital am ajuns pe la ora 6 dimineata, iar la ora 8 deja il aveam in brate pe micut. Totul, de la receptie, rahianestezie, cezariana, comunicare cu doctorii si asistentele, cazare 3 zile si externare au fost la nivel european, as zice.

Bebele a fost si el tratat cu maxima grija, iar noi, parintii, am fost invatati cum sa il ingrijim, de la scutec pana la baita de seara. Recunosc ca unele practici, imi dau seama acum, au ramas invechite, cum ar fi sfaturile pentru alaptare (unele asistente spun ca nu e bine sa lasi bebele la san mai mult de 5 minute, apoi sa il pui la celalat, pe cand altele iti zic ca trebuie minim 25 minute la fiecare san, de exemplu; la baita, esti invatat ca trebuie sa cureti bebelusul in gurita cu glicerina boraxata si comprese sterile), insa deja acestea sunt detalii care, odata ajunsi acasa, am invatat sa triem informatiile si ce sa pastram ca rutina zilnica.

Eu, personal, am luat legatura cu un consilier in alaptare care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de bebe. Cat am stat in spital, primele 2 zile le-am prins in weekend si consilierii in alaptare nu erau prezenti, insa Luni am primit informatii cu nemiluita, exact inainte de externare, ceea ce m-a ajutat, ca mama, sa pornesc cu dreptul, ajunsi acasa.

In concluzie, nu am nimic de reprosat in legatura cu modul in care eu si familia mea am fost tratati la Spitalul Premiere din Timisoara. Recomand cu caldura! Sper sa foloseasca cuiva recenzia mea.

(Aurelia, Timisoara)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!