Cezariana cu rahia

Mi-am dorit mereu sa nasc natural dar la 42 saptamani am decis impreuna cu medicul meu ca nasterea trebuie provocata, pentru ca printesa noastra nu vroia sa vina pe lume. Chiar daca ma pregatisem psihic pentru durerile nasterii a fost groaznic, ceva insuportabil, dupa 6 ore de cosmar am hotarat impreuna cu doctorul sa intram in cezariana.

 

Cezariana dupa durerile cumplite de pana atunci mi s-a parut ceva atat de frumos…Am facut rahia si am fost constienta toata operatia.

Dupa 5 min au scos bebelita mea din burtica si mi-au adus-o la pupat, a fost cel mai frumos moment din viata mea. S-a nascut cu 3,8 kg si 52 cm- fata mare! Mi-a parut foarte rau ca nu am ales cezariana din prima sa pot trece relaxata prin asa experienta unica in viata.  Eu am nascut la maternitatea Polizu. ( Lavinia)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Cezariana cu rahia

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook