Naștere Cezariana Regina Măria Băneasa Septembrie 2023 Dr. Botea (Ciocoiu) Claudia

Bună mămici! M-am gândit să vă povestesc experiența mea deoarece mie mi-a fost foarte dificil să îmi aleg medicul care să îmi monitorizeze sarcina și cu care să nasc, și sper că postarea mea vă fie de ajutor. Și eu tot aici, în comunitatea AmNascutAcolo.ro, am găsit o mămică care și-a scris povestea, și  m-a ajutat să fac aceasta alegere.

Vreau să o recomand din suflet pe doamna Dr. Botea (Ciocoiu) Claudia. Eu am născut cu dansa la maternitatea Regina Măria în București,  dar acum s-a mutat în Constanța. Rar mi-a fost dat să întâlnesc așa medic devotat, atent și empatic.

Sarcina mea a fost cu risc deoarece în săptămâna 23 am descoperit că am tensiune indusă de sarcina și de acolo au început problemele. Am ajuns cu sarcina, până la 36 de săptămâni când am făcut preeclampsie, și  a trebuit să nasc prin cezariană de urgență. Fară doamna doctor nu cred că ajungeam până aici. Orice simptom aveam îi dădeam mesaj și dansa îmi răspundea imediat, că să nu mai zic că mă suna săptămânal că să vadă cum mă simt. În aceasta perioada am fost și la foarte mulți cardiologi, dar toți erau foarte puțîn interesați să ajung cu sarcina la termen, îmi ziceau că la 34 de săptămâni maxim ar trebui să scoatem copilul.

Pentru mine experiența în maternitatea Regina Măria Băneasa nu a fost una plăcută, deoarece nu îmi dădeau medicamentele de tensiune la timp, m-au înțepat de” n: ori și nu-mi găseau venele, branulele au fost băgate greșit, etc. Însă cu toate astea, aș repeta experiența de 100 de ori,  doar să o am pe dansa că medic. Cât despre operație toți medicii de gardă care au venit să mă consulte au zis că e perfectă. La 10 zile după operație, când mi-a scos firele, cicatricea era deja insesizabilă.

Ar mai fi multe de zis, dar nu vreau să fac un roman. Pentru viitoarele mămici care își doresc în primul rând un om minunat care să le fie alături, și după un medic, încă o dată, o recomand din suflet pe domana Dr. Botea Claudia.

Vă pup!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 1 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Claudia Botea | Dr. Claudia Ciocoiu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook