Nastere Cezariana Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie ”Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Decembrie 2023 Dr. Mohamad Dimassi

Bună ziua,

Aveam programată ca și termen nașterea în luna Ianuarie, undeva pe data de 9-10. Pe toată durata sarcinii, avându-l ca și medic pe domnul Dr. Mohamad Dimasii, m-am simțit excelent, cu mici probleme de tensiune.

În urma controlului de pe data de 26 Decembrie, l-am întrebat pe domnul doctor în glumă, dacă cumva mai prind revelionul acasă sau merg la spital, eu având deja 38 săptămâni. Dansul mi-a zis, „Hmm hai să vedem cum e bebelina” si, pentru ca bebe se grăbea să iasă mai repede, m-a programat la cezariană în data de 28 Decembrie.

Eram puțin speriată, ca aflasem de pe o zi pe alta ca urmeaza să nasc 🤣😂, eu cam nefiind pregătită, însă nu aveam de ales. Așadar în dimineața de 28 Decembrie, m-am prezentat la maternitatea Brasov frumușel, cu băgăjelul după mine. Asistentele m-au preluat și m-au pregătit pentru cezariană.

Când am intrat în sala de nașteri, tremuram și aveam emoții, știind ca în câteva ore urmează să-mi țin puiuțul în brațe. Pe toata durata nașterii a fost conștientă de tot ce se întâmplă, însă mintea mea era doar la bebelina pe care urma să o am la piept. Anestezistele și asistentele s-au comportat minunat cu mine, și m-au ținut de vorbă. De domnul doctor nu mai spun, nota 1000!!! Am fost si foarte fericită știind ca dansul mă v-a opera și ca nu trebuie să nasc cu un alt doctor. Operația de cezariana a durat foarte puțin, iar domnul doctor mi-a adus-o pe lume, pe micuța mea Amalia Anastia, sănătoasă și fără nici o complicație.

Asadar ii mulțumesc domnului Dr. Dimassi, și vi-l recomand cu toata încrederea! 🙏

Despre maternitate, am numai cuvinte de lauda , nota 10, ofera toate condițiile de care are nevoie o proaspătă mămică și puiuțul ei!

Sper sa va fie utila mica mea povestioară legata de aceasta naștere prin cezariana, fără complicații. Mulțumesc Doamne!🙏♥️

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 25 Ianuarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Brasov | Dr. Mohamad Dimassi | Maternitatea Brasov

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook