Nastere naturala la Maternitatea din Iasi si nastere prin cezariana la Maternitatea din Suceava cu doctor Melinte Alina

Pe Andrei l-am nascut la Maternitatea din Iasi in 2006, pe cale naturala. Pe Alexandru l-am nascut in 2011 la Maternitatea din Suceava prin cezariana. Pe 1 aprilie m-am internat in Spitalul Judetean Sfantul Ioan din Suceava. Dr. Melinte Alina Popescu m-a monitorizat pe toata perioada sarcinii.

Eram cate 3 mamici in salon, aveam frigider, televizor si era curat in saloane. Eu eram deja in 42 de saptamani de sarcina si bebe nu dadea semne ca vrea sa ma cunoasca.

Pe 2 aprilie mi s-a facut o injectie cu calciu pentru declansarea nasterii. Spre seara, nici urma de dilatare, asa ca am optat pentru cezariana.

La Andrei am avut tot nastere declansata si travaliu de 14 ore si nu am mai vrut sa mai trec prin asa ceva. Doctorita Melinte Alina a fost foarte draguta, a venit de acasa, desi era sambata si se terminase tura ei.

baietiMedicul anestezist s-a purtat foarte frumos. Dupa ce m-am trezit din anestezie, medicul ginecolog si medicul anestezist m-au felicitat ca am un baietel sanatos de 4,200 kg. Eram in culmea fericirii. Dupa 1 ora de la cezariana, baiatul cel mare a venit si m-a vazut.

Era cam speriat, eu aveam perfuzii si abia puteam sa vorbesc. Tin minte ca m-a intrebat „Mami, unde iti este lantul de la gat?”. Asistentele au fost dragute, imi faceau injectiile cu finete. Eu am fost foarte multumita de personalul de la maternitatea din Suceava si recomand cu drag.

Dupa cezariana, in prima noapte, bebe a ramas la salonul special pentru nou-nascuti. Am apreciat acest lucru, pentru ca eram obosita (am nascut la ora 20) si nu stiu daca ma descurcam cu bebe pe perioada noptii. Personalul ne-a dat sa urmarim un dvd in spital cu beneficiile alaptatului la san.
(Cristina, Suceava)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 4 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Alina Melinte Popescu | Iasi | Maternitatea Elena Doamna Iasi | Maternitatea Suceava | Suceava

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook