Nastere prin cezariana Gynia Cluj Ianuarie 2020 Dr. Florescu Fulga

Buna. Povestea mea incepe in iunie anul 2019 când am văzut in sfrasit 2 liniuțe pe testul de sarcina, după multe așteptari și atunci  când medicii nu îmi mai dădeau șanse prea mari că rămân însărcinată din cauza unor probleme de sănătate. Am doua  utere și doar un rinichi  și am mai avut o sarcina oprita in evoluție la 8 săptămâni.

Am mers la medic si acesta a confirmat sarcina. A urmat o perioadă grea o perioada in care nu aveam voie sa depun nici un efort, nu puteam ridica nici o sticla de apa de jos, si am fost nevoita sa stau mai mult în pat.

Până la 28 de săptămâni de sarcina, am avut iminenta de avort, iar ulterior risc de naștere prematura. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit și am ținut sarcina până la 38 săptămâni. Până și doamna doctor a rămas surprinsă.

Aveam programare sa nasc la Clinica Ginecologie 1 Cluj Napoca cu un profesor doctor, dar  el fiind  implicat si în politică a fost nevoit să plece la București, asa ca  am rămas pe dinafară. In ultima clipa, a trebuit sa îmi găsesc un medic cu care sa nasc și am ales-o pe doamna doctor care mi-a monitorizat sarcina toata perioada. Insa pentru ca dansa lucra la privat, am trebuit sa nasc  în cele din urmă spitalul privat. Doar  că înainte să intru în sala de nașteri am făcut anunțată că doctorita cu care trebuia sa nasc a avut o problema și nu poate ajunge .

Am născut în cele din urmă cu medicul de gardă al spitalului, Dr. Florescu Fulga, care înainte să înceapă procedura mi-a zis”copilul trebuie scos altfel risca sa moara si cu tine nu știu ce să fac ” m-am panicat și m-am rugat la Dumnezeu să mă lase să îmi cresc fetița , daca tot am reușit să ajung până aici…

Au urmat 2 ore jumate grele, in care am făcut hipertensiune și apoi mi-a scăzut tensiunea, acest lucru ducand la alte complicații. Dar în cele din urmă, totul s-a încheiat cu bine si am ajuns pe secția de ATI unde am stat 3 zile din 5. Fetița am primit-o la 2 ore după ce am ieșit din operatie si am fost ridicată la nici 4 ore, pentru  că nu puteam elimina lohiile și riscam să dau in septicemie.

După 5 zile de spitalizare am ajuns acasă ca noua, teoretic nici nu știam că am născut. Mulțumesc lui Dumnezeu că am o fetiță sănătoasă de 1 an jumate, activă  și care nu a moștenit malformațiile mele.

Eu sunt mulțumită că am ales clinica privata Gynia, în defavoarea  maternitatii de stat, cu toate că nu așa voiam să fie. Am avut parte de o echipa minunată și niște medici cu o experiență foarte buna care m-au salvat. A fost costisitor si am făcut un efort financiar mare, dar a meritat din plin și aș repeta oricând.

Bia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 28 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca | Clinica Gynia | Cluj-Napoca | Dr. Fulga Florescu

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Memorial Hospital, cu doctor Gheorghe Gica

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook