Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean Pitesti, cu domnul doctor Ali Zarbakhsh

Am ajuns la spital la ora 9:00 cu ruptura de membrane, in Decembrie 2016. Doctor Ali a verificat starea fatului si a pregatit sala de operatii de urgenta, se pierduse mult lichid. Nasterea a fost prin operatie de cezariana, nu a fost la cerere, a fost obligatorie din cauza unor probleme medicale de-ale mele.

In sala de operatii a venit o asistenta care mi-a spus sa ma aplec sa mi se injecteze in coloana anestezia, am incercat, dar frica si burta nu ma lasau sa ma „unduiesc” cum dorea doamna. In fine, am simtit acul de 3 ori cand a intrat in coloana sau pe langa…

Dupa ce picioarele mi-au amortit, a ajuns si domnul doctor Ali care a inceput operatia. Eram coplesita de emotii, vorbea rastit, dar doar bebele conta atunci. Dupa ce am simtit cum intestinele se plimba nestingherite prin praporele meu, am auzit cel mai dulce sunet, bebelusul meu.

Asistentele mi l-au aratat, apoi l-au dus la sectia de Neonatologie, abia dupa 4 zile l-am mai vazut…Dupa ce operatia s-a terminat, am fost transferata la sectia de terapie intensiva, am tinut un sac de nisip pe uter si sticle cu apa inghetate.

Salonul de terapie nu era destinat exclusiv lehuzelor, ci tuturor pacientilor cu diferite interventii chirurgicale. Seara am fost transferata in salon unde se aflau inca 2 paturi cu alte 2 mamici. In acea noapte nu am putut dormi de dureri, asistentele nu mai veneau sa verifice saloanele pe timpul noptii decat la ora tratamentului.

A fost o noapte foarte lunga. A doua zi dimineata a venit o asistenta care mi-a spus sa ma ridic din pat sa ma duc la spalaturi (spalaturi vaginale cu o sticla de apa cu betadina). La control doctor Ali a fost foarte calm, glumet, ton linistit (cu totul diferit de sala de operatii).

Dupa ce mi s-a extras sonda, a urmat o parte destul de urata, baia, care este execrabila, comuna tuturor saloanelor (si vizitatorilor care nu stiu sa citeasca „wc lehuze”), nu are rost sa intru in detalii.

Bebelusul a fost la incubator, nu mi-a fost adus in salon, iar abia a 4-a zi dupa operatie am reusit sa urc scarile de la etajul 4 la etajul 7 unde se afla sectia de nou-nascuti. Exista lifturi destinate lehuzelor, dar la o chemare am fost certata ca nu porneste liftul doar pentru o persoana!!!??? Lifturile destinate vizitatorilor sunt adesea pline, suprapline (5-6 persoane, iar pe lift este specificat nr de maxim 4persoane), iar ca si proaspat operata sa fii inghesuita intr-un lift e grotesc…

Per total nu as repeta experienta la acest spital, costurile sunt destul de mici, dar si conditiile la fel.

Legat de doctor Ali, desi in sala de operatii ma speriase, pe parcursul zilelor a fost foarte ok, venea uneori si de cate 3-4 ori pe zi sa verifice daca este totul bine.

(Oana, Pitesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 20 Februarie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ali Zarbakhsh | Pitesti | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la spital de stat din Montauban, Franta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook