Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Gynia din Cluj Napoca, cu Dr. Rotar Daniela

Buna ziua. ma numesc T. Cristina. In data de 15 februarie 2013, am dat nastere unei fetite superbe de aproximativ 4 kg, dupa o perioada de 40 de saptamani si 3 zile. Povestea travaliului meu a inceput pe data de 14 februarie, pe la amiaza, fiind deja pe la ora 13.00 internata in clinica.

Poate am fost norocoasa, sau nu, deoarece am simtit foarte putin durerile nasterii. De cand m-am internat nu am reusit sa ma dilat nici macar 2 cm, de aceea a doua zi pe data de 15 , la 2.00 noaptea doctorita a decis sa-mi faca cezariana si bine au facut.

In momentul in care m-au deschis , au descperit ca ovarele mele erau ft. marite, adica aproximativ 20 cm, motiv care l a determinat pe unul dintre medicii prezenti in sala de operatie sa ia decizia sa-mi extirpeze un ovar, ceea ce in final nu s-a intamplat, deoarece doctorita care m-a monitorizat timp de 9 luni, s-a opus.

Fiind transportata in sala de terapie intensiva si fiind internata 5 zile, pe parcursul acestora, ovarele mi s-au retras la forma initiala, si totul a revenit pe fagas putandu-ma in final sa ma bucur de bebelina mea Sarah Miruna.

Am nascut la Maternitatea Gynia cu doctor Rotar Daniela.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 26 Mai, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Clinica Gynia | Cluj-Napoca | Dr. Daniela Rotar

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, cu Dr. Carmina Schass

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook