Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife, cu doamna doctor Caisin Natalia

As vrea sa va impartasesc experienta nasterii fetitei mele la maternitatea Medlife. Am fost foarte multumita de doctorita care mi-a monitorizat sarcina, doctorita Caisin Natalia, drept urmare am decis sa nasc la ei.

Am ajuns la maternitate cu membranele rupte. M-am prezentat la camera de garda si imediat cateva asistente m-au pus sub monitorizare, urmand sa vina sa ma consulte si medicul care era de garda.

Mi-au facut internarea (sotul s-a ocupat de documente), iar pe mine m-au trimis in salonul rezervat (daca poate fi numit salon; arata ca o camera de hotel, cu pat pe telecomanda, tv, baie proprie, sifonier, fotolii, noptiera, 1 telefon fix cu 2 linii de apelare – ginecologie si neonatologie) si mi-au adus o camasa si papuci (am optat pentru a lua camasi de la ei pentru ca sunt super Ok la alaptare ).

Mi-am facut un dus si m-am pus in pat sa astept sa ma dilat (cand am ajuns la camera de garda aveam dilatie de 2 cm). Dupa vreo 2 ore au inceput durerile. Am sunat dupa o asistenta. A venit imediat cu un aparat ca sa-mi masoare intensitatea contractiilor, si a hotarat sa ma duca la sala de travaliu in preoperator.

La preoperator, un roi de asistente, moase si un medic anestezist si medicul de garda au venit sa ma consulte. Eram dilatata tot 2 cm dar durerile erau insuportabile. Imi amintesc cu drag de moasa care m-a mangaiat pe par si m-a pupat pe frunte, spunandu-mi sa ma linistesc ca va trece.

Intre timp, am pierdut tot lichidul, asteptand sa ma dilat, pentru ca voiam sa nasc natural. In timpul acesta, doctorita mea tot suna la camera de garda sa intrebe de starea mea si chiar pe mine m-a sunat de vreo 3 ori.

Timpul trecea, durerile erau groaznice, lichidul se scurgea, iar burta mea devenea tot mai moale. La telefon vorbisem cu doctorita mea ca ea ar urma sa vina cand dilatatia ar mai fi crescut.

Deja se scusesera 8 ore de la momentul ruperii membranelor si am decis sa fac operatie de cezariana. Moasa mi-a sunat doctorita si in maxim 20 minute a ajuns la maternitate.

M-au dus in sala de operatie (totul arata ca-n filme, super curat si aparatura performanta). De la momentul injectarii anesteziei, scoaterea copilului si coaserea mea, nu stiu daca a durat o ora. Totul a decurs foarte bine. Mi-au dat sa vad fetita cateva clipe si au luat-o sa-i faca cele necesare, aspirare, cantarire, etc.

Operatia a avut loc la ora 23:19 si pana dimineata m-au tinut la terapie intensiva. Acolo mi s-a acordat atata atentie, multe calmante injectate fara ca eu sa apuc sa cer. Dimineata la ora 8, cand s-a schimbat tura mi-au adus sa mananc putina branzica dulce si un iaut, mi-au facut toaleta, m-au schimbat de rochie si m-au dus la salon.

Imediat mi-au adus fetita si nu m-am mai dezlipit de ea din acea clipa. Mancare in regim de catering, ceai pentru lactatie.

Numai de bine am de zis pentru perioada de 3 nopti petrecuta la Medlife. Se merita, credeti-ma! Personal super bine pregatit, atat din punct de vedere medical cat si in relatia cu pacientii. Zambete pe buze si veselie multa am gasit la personal.

Doctorita m-a vizitat in fiecare seara. As repeta oricand experienta aceasta.

(Adelina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 15 Ianuarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Natalia Caisin | Medlife Grivita

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook