Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Sibiu cu doctor Radu

La mine totul a decurs normal pana in noaptea de 24-25 martie 2010, cand mi s-a rupt apa. M-am dus la toaleta sa urinez, dar am vazut ca eu mai faceam inca desi nu mai aveam senzatia ca imi vine sa urinez, apoi mi-am dat seama ca mi s-a rupt apa.

M-am speriat foarte tare, nu aveam nici o contractie, si apa tot curgea, dar atunci de disperare am chemat ambulanta, desi aveam masina, nu stiam ce avea sa se intample, am crezut ca a sosit si momentul cel mare.

Eram speriata deorece copilul nu era intors, nu aveam contractii si apa mi s-a rupt. Dupa cateva momente a sosit si ambulanta, iar in final am ajuns la spital, unde mi s-a facut o ecografie, iar copilul nu imi era intors inca. Se facuse ora 6 dimineata iar eu nu avusem nici o contractie, iar o asistenta de la maternitatea din Sibiu mi-a pus o perfuzie de dilatare!

A fost horror ce am simtit atunci. Au inceput contractiile de parca nici aer nu mai aveam. Pe la 7 dimineata l-am sunat pe medicul meu, ( dr. Radu) si i-am spus in ce situatie ma aflam, atunci el a urcat sus la mine si le-a spus asistentelor sa imi scoata acea perfuzie si sa ma pregateasca ca o sa imi faca operatie de cezariana.

Dupa ce mi-a luat perfuzia am simtit o usurare, si contractiile mi-au trecut. Am coborat pe la 10 la reanimare, apoi am fost dusa in sala de operatie unde mi s-a facut anestezia in coloana, mi-a fost fosrte frica deoarece este foarte periculoasa, iar in 5 minute mi-am vazut copilasul. L-am pupat atunci, si am inceput sa plang de emotie, de nu ma mai puteam opri din plans.
Dupa ce au luat copilul eu plangeam in continuare, si suspinam. Mi-au facut o injectie de linistire apoi a inceput procesul inchidere a operatiei. In acest timp mi s-a facut rau, simteam ca nu mai aveam putere, eram foarte slabita, am vomat acolo pe masa de operatie, dar eram foarte fericita si asteptam sa-mi pot lua puiutul in brate.

Dupa o jumatate de ora totul s-a terminat, dar dupa ce a trecut efectul anesteziei, a inceput sa se contracte uterul , si vreo doua zile am crezut ca mor de durere, nu puteam sa tin copilul in brate. Dar in final totul s-a terminat cu bine. Sarcina usoara le urez mamicilor in devenire.

(Ramona, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 13 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Radu Chircea | Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Bacau cu doctor Dinu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook