travelplanner.ro
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Silvia, in prezent am aproape 32 de ani si am nascut anul trecut la Maternitatea Botosani. Doresc sa va povestesc despre cea mai mare realizare a vietii mele - baietelul meu, nascut natural pe 01.09.2018.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Ma numesc Ana, am 30 de ani si sunt mama a trei fetite! Pe prima am nascut-o in Italia pe data de 5.04.2011, a fost un travaliu lung de 27 de ore, dar am reusit sa nasc natural o fetita de 3640 grame.
Citește mai departe...
Buna ziua, sunt I, dupa mai bine de 1 an de la cel mai fericit moment din viata mea, imi fac curaj sa va scriu povestea mea, una cu final fericit. Aflasem ca sunt insarcinata intr-o zi de Joi, mare bucurie pe noi, ne doream din suflet bebelusul...bucuria ne-a fost rapusa cand aveam 12 saptamani de sarcina, ajungand la Urgente cu sangerari.
Citește mai departe...
Am nascut in Maternitatea Filantropia in urma cu 3 luni si 3 zile. Imi era atat de teama, mai nascusem acolo si in urma cu 4 ani si pe atunci nu am avut o asa buna colaborare, dar acum totul a fost mai bine, de la medic, la asistenta si infirmiera. Curatenie si igiena.
Citește mai departe...
Am sa va scriu cu drag pentru ca alte viitoare mame sa fie pregatite. Ma numesc Maria si acum am 51 de ani. Cu drag imi amintesc cand am nascut primul meu copil in anul 2006 (asa a fost sa fie) si al doilea copil in 2009.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini