Ma numesc Angelica, am nascut la maternitatea Filantropia cu doamna Doctor Cigaran Ruxandra(doctor rezident), o persoana minunata care mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Am ajuns la doctor Cioflan la Polizu in 2011 fiindca vroiam sa nasc natural, avand o sarcina normala si experienta unei nasteri naturale anterioare. In privat nu sunt foarte agreate nasterile naturale, medicii nu agreaza ideea de a fi disponibili in sarbatorile legale, noaptea, etc.
Citește mai departe...
Impreuna cu bebelina, care are acum 4 luni, vreau sa va impartasesc cum au decurs lucrurile pentru noi! Experienta mea de graviduta a fost una tare faina, asa ca vreau sa o impartasesc cu voi. Sper sa fie o incurajare pentru viitoarele mamici.
Citește mai departe...
Dupa sapte luni de incercari, cele doua liniute pe testul de sarcina ne au venit cadou de Sarbatori, in Decembrie, fix in luna in care ne luasem gandul. Fiind mutata in Bucuresti doar de cativa ani, nu aveam un medic ginecolog pe care sa il cunosc, aveam doar recomandari de la prietene/colege/vecine.
Citește mai departe...
Eu si viitorul meu sot la acel moment ne doream foarte mult un copil. Eu am fost operata in copilarie, datorita unei malformatii, la ambii rinichi si vezica, motiv pentru care ne-am facut foarte multe griji in privinta copilului si se adevereau oarecum pentru ca bebe intarzia sa apara.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter