elevit.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Targ mami bebe vara
Parca ieri treceam pragul spitalului Polizu pentru a ma interna, au trecut 10 luni precum o saptamana!
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Aveam 35 saptamani si o zi. Se intampla fix de 8 Martie 2018. La ora 02:30 m-am trezit ca sa ma intorc pe partea cealalta, ca deh, amortisem si mi-am dat seama ca mi s-a rupt apa chiar in acel moment. Nu am intrat in panica, deoarece eram la al doilea bebe si stiam ca durerile aveau sa vina mai tarziu.
Citește mai departe...
Ma numesc Oana si am nascut intr-o zi friguroasa de iarna o fetita de 4 kg exact la termen. Ma asteptam sa nasc foarte greu pentru ca stiam ca este foarte mare dar a fost un miracol de la Dumnezeu sa nasc foarte usor si fara nici o durere.
Citește mai departe...
Numele meu este Ionela si voi incerca sa relatez cat mai pe scurt povestile celor doua nasteri de la Dominic Stanca la 3 ani diferenta.
Citește mai departe...
Ma numesc Alina, am 33 de ani, sunt din Botosani si o sa va povestesc cum a fost prima experienta in nastere acum vreo 7 ani. Am nascut un baietel prin nastere naturala desi nu stiam prea multe despre nasterea vaginala, eram putin stresata si aveam o teama din cauza ca nu prea iti era recomandata de nimeni, majoritatatea prietenelor mele au nascut prin cezariaza si imi recomandau sa fac la fel.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini