Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Buna ziua, ma numesc Simona si sunt din Alba Iulia. Sunt mama de 3 baieti, ultimul fiind nascut anul acesta in luna iunie. Am citit foarte multe articole despre nasteri in timpul pandemiei care au avut final tragic din pacate, sau cu personal medical care s-a comportat inuman. As vrea sa va povestesc cum a fost experienta mea. Fiind la a treia nastere, medicul care mi-a urmarit sarcina a zis "la primele dureri te duci la spital, nu mai stai acasa, ca la tine lucrurile pot avansa foarte repede."
Citește mai departe...
Am nascut in Mai 2020 la Regina Maria, cu o super doctorita, doamna doctor Romanescu Cristina. Dansa mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii si m-a incurajat tot timpul. A sustinut cu tarie nasterea naturala, spunandu-mi ca, cu epidurala sigur va fi bine.
Citește mai departe...
Am nascut la Maternitatea din Ploiesti, in urma cu 2 ani un baietel pe nume Mateo. Era o zi de Marti frumoasa, am avut dureri de Luni si am mers cu ambulanta la spital. Travaliu lung si greu... dureri pe care nu credeam vreodata ca le voi putea suporta... medicul de garda m-a consultat si a spus ca cel tarziu a doua zi nasc ceea ce s-a si intamplat.
Citește mai departe...
Este prima oara cand "descriu" o poveste din viata mea si am decis sa o scriu pentru ca la randul meu am trecut prin foarte multe momente in care nu stiam nimic, nimeni parca nu-mi oferea informatii complete si ma incercau diverse sentimente, nu neaparat bune pentru o femeie insarcinata.
Citește mai departe...
O sa va scriu experienta mea cu nasterea naturala. Toata sarcina am fost supravegheata de o doamna doctor cu renume din Craiova, dansa intr-adevar foarte buna pe ecografii, ce mi-a spus, asa a fost... doar ca nu a putut ajunge la nastere (motive personale)... Aveam 38 saptamani si 6 zile. Seara stand in pat (singura acasa), tocmai vorbeam cu mama la telefon despre faptul ca sunt singura, poate nu ma apuca nasterea (ne amuzam oarecum), nici bine nu am terminat de spus ca am simtit un lichid cald cum incepe sa curga pe picioare, mi-am dat seama imediat ca “s-a rupt apa”, am sunat o prietena sa ma duca la Spitalul Filantropia din Craiova.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!