elevit.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Am fost invitata de prietena mea Madalina sa va povestesc nasterea fetitei mele. Din pacate, povestea este plina de griji si internari, dar, din fericire, este cu un final fericit.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Sa va impartasesc experienta mea. Am nascut pe 27 iulie 2015 la ora 13, si-am primit nota 9. Eram afara cu fetele si ma intrebau daca mai am mult, si le-am zis pana pe 8 august mai este, dar voi suna maine doctorul sa ma programeze pentru cezariana, fiind cu Hepatita B. In gandul meu am zis maine voi naste si eu, si asa a fost.
Citește mai departe...
Ma numesc Florentina sunt din judetul Botosani si sunt mamica fericita de o bebelina mica si superba. Bebe se numeste Andreea-Elena si are 5 luni. Am 33 de ani sunt casatorita, fericita si implinita din toate punctele de vedere.
Citește mai departe...
Povestea mea incepe asa...eu in Romania, el in Spania. Ne-am cunoscut, unde in alta parte in zilele noastre decat pe Facebook. Am vorbit pentru prima data pe 1 ianuarie, iar pe 6 februarie eu eram deja in Spania.
Citește mai departe...
Intr-o frumoasa noapte de vara, 23 iulie 2018 la ora 4 dimineata, m-am trezit brusc ca mi s-a rupt apa. Desi fiind prima sarcina nu am intrat in panica, m-am dus sa fac dus, dupa care am plecat spre maternitate.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini