mamici celebre povestesc cum au nascut
 Targ online Mami si Bebe editia Primavara 2018
Sa va povestesc pe scurt experienta nasterii fetitei mele. De cand am aflat ca voi avea un copil am cautat un doctor responsabil si cat se poate de cooperativ. Am gasit aceste caracteristici in domnul doctor Poalelungi de la Spitalul Cantacuzino. Un om extraordinar.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Povestea mea incepe cam asa: in 3 Martie 2017 aflu ca sunt insarcinata, aveam 6 saptamani, in noaptea dinainte sa aflu fusesem la lucru, am ridicat greu si era sa pierd sarcina, pentru ca nu stiam de ea.
Citește mai departe...
Cand am ramas insarcinata, nu cunosteam niciun doctor bun, insa o prietena de-a mea mi-a recomandat sa merg la doctorul Tanase Eugen de la CF2. Nu pot sa spun ca m-am simtit foarte confortabil in preajma lui, nu prea isi dadea interesul, trebuia sa il intreb eu despre ce am de facut pe parcursul sarcinii.
Citește mai departe...
In noaptea de Vineri spre Sambata 17 februarie 2018, Lois - mezina familiei Cauneac a venit pe lume repede si usor, pe bancheta din spate a masinii personale, facandu-le o surpriza uriasa parintilor sai, care se grabeau sa ajunga la spital, intr-o cursa plina de adrenalina. Nasterea trebuia sa aiba loc peste 2 saptamani si familia credea ca asteapta un baietel.
Citește mai departe...
In momentul cand am ramas insarcinata am fost speriata, un bebelus are nevoie de multa atentie si ingrijire, nu credeam ca ma voi descurca cu o responsabilitate atat de mare, dar sarcina a decurs perfect, cu controale periodice la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, la domnul doctor Davitoiu Bogdan, la care de fiecare data eram din ce in ce mai emotionata.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini