elevit.ro
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Diana si m-as bucura sa impartasesc povestea nasterii naturale a baietelului meu :) Intotdeauna am auzit povesti neplacute despre nasterea in maternitatile de stat. Si toti cei din jurul meu ma incurajau sa aleg o maternitate privata.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Februarie, se apropie ziua de 14, Ziua Indragostitilor, iar eu ma apropii de ziua nasterii. Intr-o zi de Sambata, 14 februarie, a venit pe lume fetita mea.
Citește mai departe...
Eu am nascut in urma cu mai bine de doi ani, in ianuarie 2017. Am vazut doar acum ca adunati povestirile mamelor despre experienta nasterii si sunt bucuroasa sa mi-o pot reaminti.
Citește mai departe...
Intamplator am zarit postarea pe Facebook publicata de Targul online Mami si Bebe, m-a atras si mi-a stranit amintiti magnifice. Acum 2 ani mai exact pe 26 Ianuarie 2016 aflam ca voi fi mamica pentru prima data, am stiu din prima ca voi naste natural si ca voi avea o sarcina usoara...o sarcina usoara am avut fara prea multe pofte si stari de rau.
Citește mai departe...
Am nascut la maternitatea Cuza Voda din Iasi, acum 6 luni. Doctorita mea era plecata in concediu, ultimele consultatii le-am avut cu alta doctorita, care m-a speriat putin, spunandu-mi ca am foarte putin lichid (oligoamnios).
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini