Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Hello, mamici! Doar cand ma gandesc la experienta mea cu sarcina si nasterea, mi se umezesc ochii instantaneu. Voi incepe prin a spune ca am o fetita de 4 luni, care efectiv ne-a inseninat viata, dar a si schimbat-o radical.

Radical, deoarece eu, din momentul in care am ramas insarcinata a trebuit sa renunt definitiv (cel mai probabil) la meseria mea, cea de soferita de camion. A trebuit sa imi iau ramas bun de la calatoriile mele prin toata Europa si sa spun bun venit unui nou inceput.
Citește mai departe...
Doctorul Popescu Ilioniu Florin mi-a fost recomandat de catre sora mea, care a nascut natural sub supravegherea sa pe nepotelul meu la Spitalul Filantropia Bucuresti, unde de asemenea am nascut si eu.

Urmarirea sarcinii am facut-o in clinica privata Provita deoarece locuri nu au mai fost la stat, iar pe langa cele 3 morfologii de baza, am simtit nevoia de inca vreo alte 3 ecografii, la alte 3 clinici private din Bucuresti, una ca sa il vad pe bebe dupa o raceala, alta ca sa aflu sexul bebelusului deoarece am facut o mini petrecere de dezvaluire a sexului pentru tatic, iar ultima sa ma asigur ca totul este bine pentru linistea mea sufleteasca.
Citește mai departe...
In data de 25.09.2018 ora 6 dimineata, ma trezeste o durere de burta (aveam 38 saptamani si 6 zile) ma ridic din pat, imi beau cafeaua, iar la 7 pierd dopul gelatinos.

Imi pregatesc fata cea mare de scoala si plecam un pic mai devreme. Intre timp, contractiile au devenit mai dese si mai puternice. Am lasat fata la scoala, iar la 7:40 am sunat la ambulanta si le-am spus ca am contractii din 5 in 5 minute.
Citește mai departe...
Off! Nu stiu cum sa incep, am nascut la Maternitatea din Ploiesti, în septembrie 2017, unde am fost la un pas sa imi pierd viata si eu si copilul. Am urmat 7 luni la o doctorita, care in momentul in care m-am internat, mi-a spus ca nici nu ma cunoaste, cu toate ca aveam dosarul cu toate analizele si eco pe numele ei...
Citește mai departe...
Numele meu este Silvia si am 33 ani. Doresc sa va prezint nasterea la Maternitatea Botosani, in apogeul pandemiei la acel moment, pe 16.05.2020. Inca din momentul internarii mi s-a efectuat testul Covid, rezultatul fiind negativ. Apoi a urmat controlul ginecologic, schimbul de haine pentru internare si apoi traseul spre sala de nastere.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!