travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea noastra incepe intr-o zi de Duminica 28 August 2016. Aveam o verisoara de-a sotului la noi in vizita si am zis sa nu o tinem in casa asa ca am decis sa o scoatem la o pizza. Cum trebuia sa ne vedem si cu nana fetei am pornit toti 4 catre Tratorria Monza langa IOR.

Pe drum am simtit ca ma tine burtica si ii zic sotului ca mai bine luam pizza sa mancam acasa ca mi-e mai comod pe canapea decat pe scaun. Schimbam traseul, mergem sa facem comanda timp in care il sun pe doctor si ii zic ca mi se contracta burta si ca ma doare spatele.

Mi s-a zis sa vin in Baneasa la un control si daca e de nastere raman, daca nu, vin acasa. Eu cu gandul la pizza aia aburinda ii zic ca mai am putina treaba (nu am zis nimic de pizza sa nu zica ca-s nebuna ??) si ca revin cu un telefon daca se intetesc durerile. Nu stiam ca intrasem in travaliu.

Initial ma gandisem ca sunt contractii false. Totul era nou pentru mine fiind si prima sarcina.

Bunnn.... revenind :) Vine pizza, plecam spre casa... toate bune si frumoase. Cand ajung deja simteam contractiile din ce in ce mai tare. Imi sarise cheful de pizza. Eu care asteptasem atat pizza aia!

Am facut rapid un dus, m-am schimbat, am luat dosarul si am plecat cu sotul si nana spre Baneasa. Inainte sa plecam, sun din nou doctorul si zambind ii zic ca plec la maternitate pentru un control de rutina, ferm convinsa ca nu sunt de nastere ( eram in saptamana 38).

Pe drum, s-au intetit durerile, au inceput sa ma ia toate caldurile... mama ce senzatii. Al meu nu stia cum sa ajunga mai repede.

Odata ajunsi, vine o doctorita sa ma controleze si ii zice asistentei sa pregateasca sala de nasteri ca am dilatatie 10. Dupa care se intoarce catre mine si ma intreaba de ce am asteptat atat? Aveam in plan sa nasc in masina? Ii spusesem ca durerile au fost suportabile. Doar cele de pe drum m-au pus in dificultate.

Probabil atunci ajunsesem la dilatatie maxima 10. La care ea, daca alea nu ti s-au parut dureroase, ai stofa de mama! Esti rezistenta la durere. Si am inceput amandoua sa radem.

Panica ce le-am dat alora ca nu erau pregatiti! In timp ce sunau doctorul m-au mutat in sala de nasteri. A ajuns extraordinar de repede.

Per total noi am ajuns la 21:30 iar la 22:15 domnul Gradinaru mi-a pus fetita in brate. Mi-a zis ca nici el nu se astepta sa nasc in seara aia pentru ca la telefon eram super chill - pai daca erau dureri suportabile astfel ca le-am confundat cu contractii false....:)

Per total...Mi-a placut foarte mult profesionalismul lor, dedicatia si atentia cu care isi fac meseria. Sunt super profi! Cu siguranta voi naste acolo si a 2-a oara!

(Ionela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!