MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Eu am nascut in August anul acesta in Germania, a fost totul super, nu am platit absolut nimic, totul a fost acoperit de Casa de Asigurari...ba mai mult, dupa nastere am primit cadou o jucarie, un sac de dormit iar spitalul mi-a platit si taxiul pentru a merge acasa cu bebe. Am nascut in Erfurt, Helios Klinikum.

Moasele, asistentele, doctorii, toti au fost foarte draguti, si au avut timpul necesar pentru mine. De fiecare data cand ii chemam, nu dura nici 5 minute si erau prezenti, ma intrebau daca doresc sa merg singura sa imi iau micul dejun de la bufet sau prefer sa mi se aduca la pat.

Dupa nastere, neavand camera privata, a mai adus o doamna cu mine in camera, care a nascut prin cezariana, plangea, se vaita de dureri (eu am crezut ca este in travaliu) problema este ca era atat de galagioasa incat nu ma puteam odihni nici eu, se agita si copilul, asa ca sotul a vorbit cu una dintre asistente daca ma poate muta in alta camera.

La nici jumatate de ora au venit si m-au mutat intr-o camera privata si nu am platit absolut nimic. Mi s-a pus totul la dispozitie, am avut nevoie doar de lucruri pentru mine (in afara de lenjerie intima si absorbatente pentru lauze, acelea mi s-au oferit din spital) iar pentru bebe am avut nevoie doar de haine pentru externare.

Eu sunt foarte multumita de sistemul de aici, nu ma pot plange de absolut nimic, a fost totul perfect!

(Adina, Germania)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!