Nastere naturala la Slobozia si inca o nastere naturala la Braila

Sunt Iulia. Am 2 copii nascuti unul in Slobozia si unul in Braila. In Slobozia am nascut in 2013. Aici, atat moasele cat si asistentele dar si femeia de serviciu se asteptau sa primeasca cate ceva…O moasa nu mi-a suturat plaga bine cand mi-a facut epiziotomia. Motiv pentru care a doua zi a trebuit sa vina domnul doctor.

La Neonatologie majoritatea bebelusilor erau hraniti cu lapte praf pe motiv ca mama nu are si copilul nu se satura…Copilul mi l-au adus peste 18 ore ca eram slabita…La masa trebuia sa fii la ora fixa (indiferent in ce situatie te gaseai- ca alaptai sau erai la baie, nu conta). Daca nu, nu mancai.

Comunicarea foarte slaba cu pacientele…Pe scurt, m-a descurajat lipsa de profesionalism a unora, privirea la buzunar a altora….Te simteai sarantoc ca nu dai…Si cu cei care dadeau bacsis vorbeau foarte frumos si aduceau numaidecat sticlutele cu lapte praf dar al meu avea ceva mai bun.

A doua nastere in Braila mi-a pus capac sa zic asa. Nu mai vreau sa merg la spitalul de stat pentru asta niciodata! Moasele mi-au vorbit foarte urat, domnul doctor nu mi-a vorbit absolut deloc ziceai ca ori eu sunt surda, ori dansul nu poate vorbi. Manevrele de chiuretaj foarte dure desi placenta ar fi iesit singura in 20 minute cum e si normal. Dar nu, ei se grabesc. De-asta rup membranele artificial, te chiureteaza, te injecteaza, iti iau bebelusul imediat dupa ce ti-au spus sexul si asteapta banutul. Moasele m-au jignit foarte rau de la proasta la nespalata ca eram in travaliu si se asteptau sa miros a parfum sau ce? Curgea sange peste tot…

Singurul lucru care mi-a placut aici a fost la nou-nascuti. Asistente de treaba, cu bunul simt, nu le-am dat bani deloc dar si-au facut datoria iar medicul pediatru un om de nota 10. Era o diferenta colosala intre Obstretica si Neo-Nato.

Tin sa precizez ca se recomanda cezariana la scara larga in Braila. Eu am nascut natural dar un medic mi-a zis ca asa naste pisica. Da, asa naste si mai multi pui si fara medic:))

Acum astept al treilea bebelus si ma gandesc la o maternitate privata. Multa sanatate tuturor.

P. S. Informarea conteaza. Alege sa nasti sanatos!

(Iulia, Slobozia)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 13 Octombrie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Maternitatea Braila | Slobozia | Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana si nastere naturala gemene, la Spitalul Ioan Cantacuzino din Bucuresti, cu domnul Dr. Dragos Dobritoiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook