travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in Martie intr-un orasel mic de langa Milano, Italia. Intotdeauna mi-a fost frica de nastere. De asta am si asteptat 10 ani sa fac un copil.

Am ramas insarcinata in Iulie 2016, toti erau in al 9-lea cer, eu nu dormeam noaptea de frica nasterii. Am zis ca voi naste in Romania prin cezariana pentru ca aici nu se face cezariana decat in caz de urgenta.

Din fericire am nascut in Italia. Pentru a-mi invinge frica am facut niste cursuri pre nastere GRATUITE unde atat pe mine dar si pe sot (pentru ca erau implicati si ei) ne-a invatat cum sa imi "intampin" contractiile!

Pot spune cu mana pe inima si cu lacrimi in ochi de fericire ca nasterea a fost cel mai frumos moment din viata mea! La spital m-am simtit mai bine ca acasa! Toti imi erau la dispozitie si pentru cel mai mic moft!

Dupa ce am nascut am fost invatata cum sa fac baie la bebe cum sa ii schimb pampersul cum sa ii curat buricul.

Am avut probleme cu alaptatul si am fost tinuta 1 zi in plus in spital pentru a reusi in totalitate sa alaptez. Baietelul meu are 6 luni si cel putin 1 data pe luna mergem la spital sa bem " un laptic" cu asistentele!

(Elena, Italia)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!