Ma numesc Angelica, am nascut la maternitatea Filantropia cu doamna Doctor Cigaran Ruxandra(doctor rezident), o persoana minunata care mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii.

Am adus pe lume pe cale naturala un baiat minunat in data de 19 Aprilie 2017, ora 11:50, nu o sa uit niciodata cum ningea afara, ma uitam pe fereastra si ma rugam ca totul sa fie bine.

In sala de travaliu am fost primita de doua moase, una dintre ele se numea Andreea nu am sa ii uit niciodata chipul bland si cum ma tinea de mana plangand o data cu mine, cea de-a doua mai putin prietenoasa isi astepta “dreptu” sa poata face ceva, nu mai vorbesc de infirmiere care iti cer de la obraz.

Trecand peste neplacerile cu moasa si infirmiera, am avut parte de o nastere usoara si de o doctora minunata care m-a sustinut pe tot parcursul travaliului, m-a sustinut atat de mult incat pot spune ca am avut o nastere foarte usoara.

Dimineara am fost dusa in salon unde am stat alaturi de bebe, acolo asistentele foarte dragute. Dupa 2 zile am plecat acasa cu bebe sanatos si voios datorita medicilor minunati de la Filantropia.

Astazi strang la piept un baietel nazdravan de 7 luni. Aceasta a fost povestea mea si a lui bebe Nikolas.

(Angelica, Bucuresti)

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter