MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Angelica, am nascut la maternitatea Filantropia cu doamna Doctor Cigaran Ruxandra(doctor rezident), o persoana minunata care mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii.

Am adus pe lume pe cale naturala un baiat minunat in data de 19 Aprilie 2017, ora 11:50, nu o sa uit niciodata cum ningea afara, ma uitam pe fereastra si ma rugam ca totul sa fie bine.

In sala de travaliu am fost primita de doua moase, una dintre ele se numea Andreea nu am sa ii uit niciodata chipul bland si cum ma tinea de mana plangand o data cu mine, cea de-a doua mai putin prietenoasa isi astepta “dreptu” sa poata face ceva, nu mai vorbesc de infirmiere care iti cer de la obraz.

Trecand peste neplacerile cu moasa si infirmiera, am avut parte de o nastere usoara si de o doctora minunata care m-a sustinut pe tot parcursul travaliului, m-a sustinut atat de mult incat pot spune ca am avut o nastere foarte usoara.

Dimineara am fost dusa in salon unde am stat alaturi de bebe, acolo asistentele foarte dragute. Dupa 2 zile am plecat acasa cu bebe sanatos si voios datorita medicilor minunati de la Filantropia.

Astazi strang la piept un baietel nazdravan de 7 luni. Aceasta a fost povestea mea si a lui bebe Nikolas.

(Angelica, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!