MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Denisa, am 16 ani sunt intr-o relatie de concubinaj si avem un baietel de 3 luni jumate. Am nascut la Maternitatea din Radauti judetul Suceava. In data de 9 Octombrie 2017 ma luase dureri de burta foarte mari dar nu le luasem in seama deoarece mai aveam o saptamana pana sa nasc pe 17 Octombrie.

Am baut toata ziua No-Spa dar degeaba, ma lasase pentru 2 ore si ma lua inapoi. La ora 03:19 in dimineata de 10.10.2017 m-am trezit cu o durere insuportabila de burta si spate, nu am vrut sa merg la spital fiindca imi era frica si nici concubinul nu era acasa, era la munca. Mama a insistat foarte mult sa merg, pana mi-a sunat ambulanta si am mers la spital.

Cand am ajuns la spital dupa ce mi-a facut internarea aveam dilatatia 7 cm, era ora 04:48. Orele au trecut in vant, era ora 10:37 si eram satula de suit pe masa, de coborat si de ascultat bataiile inimii copilului. Apa nu mi s-a rupt asa ca mi-au rupt-o moasele la ora 10:42 dimineata, am crezut ca o sa nasc atunci, aveam niste dureri extrem de mari.

Mi-au spus ca daca nu nasc pana la ora 12 pana sa vina doctorul meu ginecolog Tomceanu Ioan, o sa nasc cu cezariana. Cand am auzit de cezariana m-a trasnit in cap. Am inceput sa ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa nasc normal. Sotul meu a ajuns si el la spital. M-am dus la usa sa il vad, l-am strans in brate, l-am sarutat si i-am spus ca nu mai pot duce, durerile sunt prea mari.

Dupa 10 minute moasa m-a vazut cum ma chinuiesc cu durerile alea mari si mi-a spus sa imping singura cand imi vine contractia ca sa ajut copilul sa coboare. Am facut cum mi-a zis ea vreo 10 minute dupa care simteam singura nevoia sa imping. Moasa a venit din nou la mine sa ma caute pe masa sa vada daca a mai coborat, i-am spus ca simt nevoia sa imping, cand a auzit m-a suit pe masa si am nascut (aveam dilatatia 9,5 cm).

La 13:10 minute am nascut un baietel de 3900 kg avea cordonul de 2 ori in jurul gatului si de aia nu mi-a coborat in jos. Multumita lui Dumnezeu in primul rand si in al doilea moasei, am nascut cu bine un baietel minunat si am o familie fericita!

(Denisa, Fratautii Noi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!