MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in Septembrie la Polizu. Sambata dimineata am fost la control. Doctorul care imi supraveghea sarcina mi-a spus ca pana Miercuri nu am nici o sansa sa nasc. Am plecat acasa dezamagita caci abia asteptam sa scap.

Seara incep contractiile, la 00:40 mi se rupe apa, la 1:30 eram la spital. Doctorul meu era plecat din Bucuresti si "mi-a facut intrarea" la un coleg. Un arogant si un zeflemist cum n-am vazut in viata mea. Eu eram la prima sarcina si puneam intrebari iar el imi raspundea in doi peri, de parca ar fi trebuit sa stiu exact ce inseamna o nastere.

M-a lasat pe mana a doua moase. Una mai in varsta, de nota 20, care spre norocul meu s-a si ocupat de mine si una mai tinerica, ce-i facea jocul doctorului respectiv.

Noroc cu moasa in varsta ca mi-a dat calmante ca in baza celei tinere puteam sa zac linistita acolo ca nici nu se uita la mine. La 2:30 l-a chemat pe doctor, iar la 2:50 am nascut.

Mare noroc pe mine...numai ca stimabilul era sa scape fata, tot moasa in varsta a prins-o. M-am facut mov la fata...am inceput sa tip la el...el la mine, ce sa mai, circ cat cuprinde. Si acum sa ma coasa, ca doar nu era sa ma lase asa, desi sunt sigura ca m-ar fi lasat fara nicio remuscare. Evident ca m-a cusut pe viu..ca doar nu era sa-mi puna Xilina sa simt mai putin.

Ajung in salon intr-un final. Stateam cu inca 2 paciente. Cald de mureai. Am incercat sa pornesc aerul conditionat...chiar si asistentele ne-au sugerat...dar pe una dintre colegele de salon o tragea curentul. Asadar daca aveti posibilitatea sa luati rezerva...nici sa nu stati in dubii...este un mare plus sa stai singura in salon.

Asistentele de la Neonatologie sunt exemplare. Am stat 3 zile si toata lumea s-a purtat impecabil fara sa astepte sa le dai nimic. Sunt pro alaptare si-ti arata pas cu pas ce ai de facut. Nota 10 pentru toate doamnele asistente.

Cat despre stimabilul doctor cu cea mai mare placere i-as fi dat numele...numai ca, din pacate nu l-am retinut.

(Ana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!