travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In momentul cand am ramas insarcinata am fost speriata, un bebelus are nevoie de multa atentie si ingrijire, nu credeam ca ma voi descurca cu o responsabilitate atat de mare, dar sarcina a decurs perfect, cu controale periodice la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, la domnul doctor Davitoiu Bogdan, la care de fiecare data eram din ce in ce mai emotionata.

Ii auzeam inimioara batand cu putere, am vazut-o zambind si chiar inghitand, un adevarat miracol care se dezvolta zilnic in pantecele meu si cu ajutorul meu.

In saptamana 38 de sarcina lichidul amniotic icepuse sa imi scada, stiam ca o sa nasc natural neavand nici o problema medicala care sa ma impiedice, bebelina insa se lasa asteptata, prin urmare la 39 de saptamani domnul doctor a decis ca este mai bine sa imi provoace nasterea cu injectii pentru contractii.

3 Mai o zi frumoasa, calduroasa, o zi de neuitat pentru mine. Prima injectie mi-a fost facuta la 11:45, contractiile nu au intarziat sa apara. Am nascut la 15:40 o fetita de 3170 grame, au fost dureri imposibil de uitat vreodata, insa am fost ajutata foarte mult de domnul doctor, de moasa si de o asistenta.

In momentul cand bebelina mi-a fost pusa in brate totul a parul un vis, un vis frumos si m-a facut sa simt iubire, iubire la prima vedere (pana atunci nu am crezut ca exista).

Si eu si fetita am fost bine din punct de vedere medical, am stat in spital doar 3 zile, la 2 ore dupa nastere am fost mutata pe salon si am putut sa merg la ea, iar a doua zi mi-a fost adusa in salon.

Doamna doctor Coman, neonatolog, mi-a dat toate detaliile despre fetita si mi-a explicat pas cu pas cam ce am de facut. Este o experienta ce nu poate fi uitata si care cu siguranta merita repetata.

(Anda, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!