Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Ma numesc Cosmina si sunt mama unui baietel minunat de un an si trei luni. Povestea noastra incepe acum aproape doi ani, cand pentru prima data am auzit bataile inimii ingerasului nostru in cabinetul doamnei doctor Pop Adina la Regina Maria Cluj-Napoca.

Mi-a placut tare doamna doctor si in momentul in care ne-a intrebat daca vrem sa mergem mai departe cu ea, fara nici o ezitare am spus DA. Doamna doctor este un om cum putini sunt in zi de azi, modest, placut, prietenos si gata sa te ajute cand ai nevoie. A fost alaturi de noi pe tot parcursul sarcinii si de mare ajutor in timpul nasterii.

Am ales sa nastem impreuna la Gynia, fiindca imi doream o clinica privata, si imi doresc asta in continuare. Nu am calcat in veci intr-un spital de stat si nici nu vreau sa am ocazia.

Nasterea a fost pentru noi un moment extraordinar, din toate punctele de vedere, nu am avut dureri. Am mers in data de 2 Ianuarie la un control fiindca Kimi nu dadea semne de venit pe lume si doamna doctor a spus sa vedem ce face bebe, si cand mi-a pus testerul pe burta, fiindca noi asa ii ziceam, am simtit ceva umed, si atunci mi-am zis, vaaaai, te-ai pisat pe tine, si pe urma am mai simtit un val de lichid cum se scurge din mine, si atunci doamna doctor s-a uitat la mine si eu la ea si i-am spus: "Cred ca mi s-a rupt apa” la care ea putin asa obosita, dupa o nastere de 24 de ore a spus: daaaa...:)

Travaliul a inceput la 14:30, era ora 20 si eu nu aveam nici o durere, nici o contractie, nimic. Daca nu s-ar fi rupt apa nici nu as fi zis ca nasc, am avut si perfuzie cu Oxitocina care din pacate nu isi facea efectul fiindca era prost montata spre norocul meu, asa a decurs totul natural.

Nu am vrut peridurala, fiindca nu aveam dureri. Pe la 21:00 au inceput niste semicontractii care au fost asa pana in momentul expuziei :) nici intense, nici reduse, ca atunci cand ai diaree si te doare burta.

Expulzia a fost Ok, am invatat sa imping si cu putin ajutor Kimi a iesit la 23:35, toata treaba de pe masa a durat cam 15 minute, pe urma a urmat cusutul, partea cea mai urata.

Aici a fost un mic incident, nu stiu cum o cheama pe doamna si nici nu vreau, tin minte ca era roscata si era plinuta si mi-a spus pe un ton foarte urat: "Domnisoara ce vrei sa ne tii aici toata noaptea?" In capul meu era: pentru banii astia va tin doua zile, dar imi era rusine de doamna doctor care are un bun simt iesit din comun, dupa cum spuneam un asa om cu un asa caracter mai rar, am trecut si peste acel moment cu bine.

La Gynia am stat singura in camera, nu pentru ca asa am ales eu, ci pentru ca asa a fost sa fie, colega s-a externat a doua zi si eu am ramas alte 3 zile singura.

Mancarea a fost decenta, conditiile la fel, dar patul era de toata groaza, nu puteam sa cobor din el nici cum, si nu e prea dragut sa nasti si sa nu te poti da jos din pat si sa trebuiasca sa te pui in genunchi sa te dai jos, clar mobila trebuie schimbata :)!

In schimb, toata lumea foarte draguta, oameni compententi, sfaturi bune, per total am avut o nastere extraordinara.

(Cosmina, Cluj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!