MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am doua nasteri la activ, doi baietei frumosi: de 6 ani jumatate nascut natural si al doilea baietel are 1 an jumatate si este nascut prin cezariana.

Am doua minuni cu care ma mandresc foarte tare, ei sunt tot ce imi doresc in aceasta lume, ii cresc si ii educ alaturi de sotul meu.

Orice sarcina nu este foarte usoara cu greturi, pofte si multe alte simptome dar eu spun ca una peste alta au compensat toate aceste impedimente ale sarcinii cu bucuria de a da nastere unui sufletel pe acest Pamant, care ma va striga mama si mi se umple inima de bucurie.

Deci, ati dat peste o mamica pentru care strangerea in brate a puisorilor ei conteaza cel mai mult pe aceasta lume, acest lucru m-a facut sa descoper minunea de a fi mama si de a sti cum sa procedez mai bine pentru copii mei.

Acum sa va povestesc putin despre cele doua sarcini: la prima a fost mult mai greu pentru mine deoarece am avut foarte multe probleme de sanatate cu caderi de Calciu, cu Candida si altele, fiind o nastere naturala dupa care m-am vindecat dupa vreo 6 luni de la nastere, dar baietelul meu m-a intarit foarte mult.

La al doilea, nastere cezariana, super usor totul si o mare dorinta sa imi vad cei doi copii, pentru mine nu exista altceva decat ei si acest lucru m-a intarit foarte mult.

Deci eu cred ca dorinta de a fi bine primeaza foarte mult si convingerea ca suntem bine si noi si copilul fara teama, ca nu face bine la nimeni nici la bebelus dar nici noua absolut totul ii trasmitem copilului cand avem o frica, o teama sau suntem suparate.

O zi frumoasa si Doamne ajuta la toata lumea, sa fie sanatate si putere sa trecem peste toate in fiecare zi.

(Mirabela, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!