MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Parca ieri treceam pragul spitalului Polizu pentru a ma interna, au trecut 10 luni precum o saptamana!

Aveam 40 saptamani de sarcina in momentul internarii si nici un semn ca bebe ar vrea sa vina, dupa multe urcari si coborari ale scarilor si multe alte plimbari prin imprejurimea spitalului, dupa 4 zile in care am stat internata, intr-o zi de Luni am aflat ca sunt in sfarsit dilatata 1 cm.

Cu mare bucurie, emotii si fara nici o durere am pornit spre sala de nasteri aici am fost preluata de o moasa (doamna Simona) si de asistente dragute care mi-au explicat fiecare procedura si mi-au fost alaturi pe tot parcursul nasterii, impreuna cu doamna doctor Rusu Adela (un om exceptional si un medic dedicat).

Dupa perfuzia cu Oxitocina si Nospa administrate, la dilatatie 4 am primit si anestezia epidurala care pot spune ca m-a ajutat sa trec peste contractiile de intensitate maxima. Dupa aproximativ 14 ore de travaliu am reusit sa aduc pe lume un baietel de 3580 grame si 53 cm si care m-a facut sa uit orice durere posibila!

Dupa cateva ore in care mi-am revenit, bebe mi-a fost adus in salon si nu ne-am mai despartit niciodata! Am "petrecut" 9 zile in spital deoarece bebe a contactat o bacterie din spital si a necesitat tratament insa acum dupa mai bine de 10 luni imi dau seama ca totul e bine cand se termina cu bine si am uitat orice durere din timpul nasterii!

Eram datoare sa povestesc experienta mea si sunt convinsa ca fiecare nastere este o experienta unica iar perioada ce urmeaza dupa nastere este cu totul deosebita pentru ca odata ce aducem pe lume un bebelus se naste si mama ce pana atunci nu existase, era doar o femeie. Va urez tuturor sarcina si nastere usoara, bebei sanatosi si frumosi!

(Mirela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!