travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Florentina sunt din judetul Botosani si sunt mamica fericita de o bebelina mica si superba. Bebe se numeste Andreea-Elena si are 5 luni. Am 33 de ani sunt casatorita, fericita si implinita din toate punctele de vedere.

Acum o sa va povestesc si eu despre micul bob de mazare. Fiind putin speriata de anumite vorbe de la alte mamici care au nascut eram putin speriata de ceea ce va urma. Am inceput sa ma documentez despre sarcina si cele 3 trimestre. Despre evolutia bebelusului. Despre pro si contra anumitor suplimente pe care ti le ofera medicul ginecolog si despre ecografiile care sunt ceva la numar.

In momentul in care am aflat de sarcina am fost putin socata nu imi venea sa cred, pana am facut prima ecografie si a confirmat ca voi avea un bebe. Am sarit amandoi de bucurie si am inceput sa ma bucur de minunea ce incepea sa prinda viata in interiorul meu. Pentru binele bebelusului am urmat sfaturile si recomandarile doctorului care m-a supravegheat toata perioada celor 9 luni.

Burtica crestea eu eram fericita si ma bucuram de tot ce imi oferea bebe. Iar in data de 17.5.2018 am ajuns la urgenta la Maternitatea din Botosani unde bebe nu a mai avut rabdare. Ziua cea mare a venit putin mai repede decat ne asteptam. Si am nascut o fetita de 2900 grame, 49cm.

Nota 10 la nastere. Am nascut natural desi imi era foarte frica. Toate prietenele mele au nascut prin cezariana zicandu-mi sa fac si eu la fel ca scap de durere. Nasterea a durat 3 ore in care am nascut repede si usor fara alte injectii epidurala sau altceva. Daca ar fi sa mai am un bebe tot natural as naste. Este mult mai sanatos pentru bebe si o recuperare rapida pentru mami.

Eu la cateva ore mergeam si eram super ok. Ma pregateam de perioada ce va urma. Recomand tuturor mamicilor sa nasca natural. Sa urmeze inima si sa faca cum cred ca este mai bun pentru ele si bebe. Nu va luati dupa alte pareri pentru ca fiecare mamica si fiecare sarcina, nastere sunt total diferite. Ma bucur ca am putut sa va povestesc asa printre biberoane, legat de experienta placuta prin care am trecut. Va doresc toate cele bune. Si sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri. Pupici cu lipici!

(Florentina, Botosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!