MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Alexandra si am nascut la Spitalul Municipal Caracal. Am sunat la Urgente noaptea pe 16 iunie cu dureri de burta, am ajuns acolo si nu m-a mai durut nimic.

O doctora deranjata de trezirea la 4 dimineata mi-a zis ca de ce am mers, puteam astepta pana dimineata...dupa mi-a zis ca pana la 40 de saptamani mai este.

Am stat 3 zile. Baiatul meu nu vroia sa vina, am venit Miercuri acasa iar Vineri am sunat iar la Urgente si am mers la spital, am facut un ecograf si bebele meu sugea un degetel. Duminica 24 iunie, am ras atat de mult toata ziua, radeam din orice. Seara la 22:00 aveam contractii din 2 in 2 minute.

Am mers la o asistenta, a chemat doctora si aveam o dilatatie de 6 cm. Am fost dusa in sala de nastere, mi-au bagat printr-o branula Calciu si la 22:40 mi-a rupt doamna doctora apa, am nascut la 22:45 un baietel de 3555 grame si 53 cm.

Am nascut asa de repede. Durerile au fost suportabile fiind a doua nastere.

Cel mai frumos moment! Aducerea unui pui pe lume.

(Alexandra, Caracal)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!