travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Sentimentul unic pe care il traieste fiecare mama..este greu de explicat in cuvinte. Este pur si simplu minunat!!!! Este intr-adevar o minune ceea ce se intampla in spatele usilor albe, unde intra doar 2-3 persoane(in afara de noi)..care pentru mine au fost ingerii nostri pazitori..d-na doctor, asistenta..si sotul meu.

 

El a fost partas la aceasta experienta,si poate el este cel mai potrivit sa dea mai multe detalii despre nastere...insa, eu sunt cea care a simtit ce inseamna vorba batraneasca: 'o durere de parca s-ar rupe oasele in tine'..cel putin asa mi s-a ridicat mie moralul. ;)) Si datorita acesor cuvinte m-am imbarbatat, si m-am gandit la cel mai dureros scenariu..dar subconstientul meu constientiza ca totul o sa fie bine..bebelusul o sa fie bine,si apoi si eu..Pentru bebelusul care a implinit familia noastra am indurat si as mai indura ..durerile nasterii. Iustin se numeste omuletul pe care noi doi, eu si sotul meu, am putut sa-l concepem ..si pe care Dumnezeu ni l-a trimis ca sa fie 'busola' noastra, in lumea asta atat de dezorientata si plina de obstacole si tentatii.

A venit pe lume in Maternitatea din Botosani, pe 25 Martie, zi in care sarbatorim Buna-vestire..la ora 22:10! O mogaldeata de 3.690kg, care a primit un APGAR 9..care a avut primul contact cu tati, nu cu mami..dar cand mi l-au pus in brate, parca toate persoanele din salon disparusera..si eram doar eu si el, minunea mea!!Si tot ca prin minune, nu ma mai durea nimic.. Si ca si cum atat nu ar fi fost de ajuns, foarte repede, dupa 1an si 3 luni de la venirea lui pe lume, a venit si surioara lui, Maria-Isabela..un copil tare'pufos', cum o alintam noi. Fecioara Maria mi-a fost alaturi si prima si la a doua nastere, si va fi si pe viitor..si pentru asta ii multumesc in fiecare zi pentru copiii mei si ma rog pentru sanatatea lor! (Dumitrita, Botosani)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!