travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Februarie, se apropie ziua de 14, Ziua Indragostitilor, iar eu ma apropii de ziua nasterii. Intr-o zi de Sambata, 14 februarie, a venit pe lume fetita mea.

A fost o bucurie imensa, mai pierdusem 2 sarcini, iar pe ea am tinut-o prin tratament si multe internari. A durat mai multe ore, dar a meritat efortul, a avut 3,5kg la nastere si nota 10.

Travaliul a durat 10 ore, am fost pusa la perfuzii ca sa se declanseze nasterea. A fost o nastere normala, iar doctorul Nastase Serban m-a ajutat foarte mult.

Am nascut la Spitalul din Campulung Arges. Nasterea este o minune, o binecuvantare si ma bucur ca si eu fac parte din aceasta categorie binecuvantata.

Clipa in care mi-a fost pusa in brate, este ceva de neuitat si de nedescris.
Eram contopite una in alta, un miracol care tocmai se implinise. Toate durerile si toate drumurile au fost uitate, toate au fost uitate in clipa in care am vazut micuta fiinta din bratele mele.

Ma bucur ca totul a decurs bine, ca si eu si copilul suntem sanatosi, au fost si cazuri mai grave cat am stat internata, erau foarte multi copii cu diverse anomalii si boli.

(Iuliana, Arges)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!