Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Georgiana si sunt din Judetul Teleorman. Povestea mea a început in urma cu 4 ani. Aveam 23 de ani. Eram mica si nu stiam nimic despre ceea ce inseamna sa fii mama.

Am nascut o fetita pe nume Sorina la Spitalul Judetean din Alexandria. Doctorul care m-a ajutat este Mandoiu Dumitru. Este cel mai bun, dupa parerea mea, din judetul Teleorman.

Am avut un travaliu lung de 8 ore. M-am chinuit mult, am vrut sa nasc natural. Imi era frica de cezariana, de faptul ca nu o sa ma descurc. Operatia se vindeca greu. Am reusit, am nascut natural o fetita de 3 500 grame, cu nota 9.

Era cea mai frumoasa din salonul bebelusilor, avea ochisorii albastri, nasuc mic, gurita mica. Azi Sorina fetita mea este o domnisoara cocheta, imbracata cu rochite colorate la 4 anisori.

Cel mai frumos este sa fii mama. Nu conteaza durerile prin care treci, cand tii minunea in brate uiti totul. Am ales nasterea naturala deoarece corpul se reface rapid si poti face activitatile pe care le faceai inainte.

Eram asa de bucuroasa ca voi deveni mama incat imi facusem bagajul de maternitate de la 5 luni. Prima mea fetita, prima mea bucurie.

Daca ar fi sa mai fac un copil as alege cu siguranta tot nasterea naturala. Am uitat de durerile prin care am trecut, sunt bucuroasa ca am devenit mama.

(Georgiana, Teleorman)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!