Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut natural, un baietel sanatos de 3 300 grame si 51 cm, anul trecut in Decembrie. Tot ce pot spune este ca nasterea a fost provocata, la termen, doar ca bebele nu vroia sa vina singurel cum nici eu nu vroiam, imi placea sa il simt in burtica :)))

Am stat 12 ore in travaliu, nu aveam dilatatia necesara, timp in care doctora a fost acolo, mi-a facut analgezice, gaz pentru ameliorarea durerilor provocate de contractii, m-a verificat mereu si bineinteles cu dansa am si nascut.

Am mers increzatoare sa nasc, nu mi-a fost frica, poate si pentru ca am avut incredere in doamna doctor. Aceasta a fost dorinta mea.

Aa , da...nu am platit nimic, cum aud peste tot si nici “pile” nu am avut.

Clar m-am gandit ca nu o sa fiu tratata ca la maternitatile private, dar spre surprinderea mea a fost mai bine decat ma asteptam avand in vedere ca nu am platit si nu am dat nici o “spaga”. Nu m-am dus cu pretentii de privat.

Personal nu am ce sa reprosez nimanui in ciuda faptului ca tot auzeam multe pareri contra, sunt mai mult decat multumita. Am intalnit personal cu rabdare si deschisi. Am fost ingrijita atat inainte cat si dupa nastere, am fost ajutata atunci cand am cerut.

Ii multumesc doamnei doctor Avram Marilena de la Maternitatea de stat din Ploiesti pentru rabdarea si profesionalismul dansei!

(Ioana, Targsoru Vechi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!