Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
In noaptea de 26 august 2018 la 3.30 m-am trezit cu o simpla durere pe sub burta, in urmatoarele ore mi s-a rupt apa si durerea a incetat, aveam 38 de saptamani.

Am sunat o prietena si am plecat la spital, drumul a durat 40 de minute, erau contractii dar nu foarte mari, nu eram speriata fiind a treia nastere stiam ce ma asteapta.

Ajunsa la urgenta m-am suit direct in sala de nasteri, aveam impresia ca am nevoie la baie dar moasa nu m-a lasat si m-a suit pe masa pentru consult.

Imediat mi-a spus: "Vine copilul, pentru asta aveai impresia ca vrei la baie". Si in urmatoarea contractie a si iesit capul. A avut cordonul invartit pe langa gat.

I l-a desfacut si am scapat, nu a durat nici 5 minute. A venit si medicul dar totul era bine am nascut doar cu moasa. O fetita de 3300 grame si de 53 cm. Dumnezeu mi-a ajutat, eu incurajez nasterea naturala, toate trei nasterile au fost naturale.

(Adi, Nasaud)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!