Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am sa va scriu cu drag pentru ca alte viitoare mame sa fie pregatite. Ma numesc Maria si acum am 51 de ani. Cu drag imi amintesc cand am nascut primul meu copil in anul 2006 (asa a fost sa fie) si al doilea copil in 2009.

Mi-am dorit copii, doi si am doua fete minunate. Cu primul copil au fost cateva probleme, aveam peste 41 de saptamani si statea pelvian, am nascut la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti.

Era dimineata si pe scarile blocului mi s-a rupt apa si urlam de durere caci, copilul iesea cu fundul. La spital nimeni, absolut nimeni nu credea ca am peste 9 luni si atunci in 15 minute a sosit fata, cu fundul, cu Apgar 7 si asfixiere dubla.

Cele ce lucrau in acea dimineata tipau la mine zicand: "Acum ti-a venit sa nasti cand facem schimb de tura?" Mi-au pus geanta pe burta sa platesc si am platit. Fata a avut niste probleme dar le-am trecut.

Cu a doua fata tot la Spitalul Sfantul Pantelimon am nascut. Dar, fiind o invatatura cruda cu primul copil, a stat tot pelvian ca si prima, pe a doua am nascut-o la ora 00.02 prin cezariana.

Au facut cezariana cum am ajuns la spital, cu dosarul cu toate analizele si ecografiile. Asa am avut o cezariana frumoasa si acum am doua fete minunate. Dar..Dumnezeu iti da si tu trebuie sa lupti pentru copiii tai.

(Maria, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!