Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Buna ziua, sunt I, dupa mai bine de 1 an de la cel mai fericit moment din viata mea, imi fac curaj sa va scriu povestea mea, una cu final fericit. Aflasem ca sunt insarcinata intr-o zi de Joi, mare bucurie pe noi, ne doream din suflet bebelusul...bucuria ne-a fost rapusa cand aveam 12 saptamani de sarcina, ajungand la Urgente cu sangerari.

Nu aveam un medic care imi urmarea sarcina. Acolo l-am cunoscut pe domnul doctor Boleac Haralambie, rezident atunci, un doctor care mi-a vorbit frumos, calm...in urma consultului a descoperit un hematom care era situat pe placenta si ameninta sarcina...ne-am intors acasa cu tratament.

De atunci domnul doctor mi-a supravegheat sarcina. Am avut sangerari pana la 21 de saptamani, eram stresata, ma panicam cum vedeam o pata de sange, imi era greu sa accept ca pot pierde sarcina...in tot acest timp am stat in pat, plimbari usoare pana la baie si in bucatarie si inapoi in pat.

Cum am spus, domnul doctor rabdator, imi raspundea la telefon la orice ora. A trecut perioada si am ajuns la 38 de saptamani, cand am ajuns la Urgente cu contractii usoare, acolo ma astepta o doamna doctor care stia ca o sa ajung, domnul doctor nefiind in spital...

Am ajuns cu dilatatie 4 cm, domnul doctor a fost sunat si a venit de acasa pentru a asista la nastere. Am fost dusa in sala de nastere la ora 21, si travaliul s-a luuungit 16h...au fost dureri suportabile in tot timpul acesta...bebe nu cobora, nu ma dilata destul, dimineata domnul doctor impreuna cu doctorul care era de garda mi-au rupt membranele si am avut perfuzii pentru contractii.

Durerile au fost groaznice, nu imi puteam inchipui ca o femeie are asemenea dureri la nastere, in tot acest timp domnul doctor a stat langa mine, imi explica fiecare pas pe care urma sa il faca. Dupa perfuzii si membranele rupte am nascut in 5 ore, cu epiziotomie, deoarece bebe era prea mare 3810 grame si 52 cm.

Poate va intrebati de ce am stat atatea ore si nu mi-a facut cezariana, explicatia domnului doctor a fost ca pot naste natural... Il recomand pe domnul doctor tuturor gravidelor, cred ca fiecare femeie insarcinata are nevoie de un doctor rabdator, calm, care iti raspunde la fiecare intrebare pe care o ai...sa revin...personalul este dragu?, maternitatea este curata,.totul este super.

Am avut rezerva cu inca o mamica, foarte ok, baia in camera, tv in camere, bebe cu tine...deci...asta a fost povestea mea, pupici si nasteri usoare tuturor!

(Doina, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!