MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Ana, am 30 de ani si sunt mama a trei fetite! Pe prima am nascut-o in Italia pe data de 5.04.2011, a fost un travaliu lung de 27 de ore, dar am reusit sa nasc natural o fetita de 3640 grame.

Am nascut in apa la o clinica in Roma (Ostia) doamnele asistente au fost foarte dragute si m-au ajutat mult, o experienta placuta...

A doua fetita am nascut-o in Maternitatea din Piatra Neamt pe data de 6.11.2013. A fost un travaliu de 15 ore. Asistenta care era de garda era foarte suparata deoarece ora nasterii se apropia si era ora 2:30 noaptea si ea nu putea dormi.

A chemat Doctorita Huianu care mi-a monitorizat nasterea, intr-un final am reusit sa nasc la 2:55 o fetita 3600 grame. Doctorita a plecat si a ramas asistenta sa ma coasa. Nu stiu de ce era asa ofticata ca ma coase si nu putea dormi...am crezut ca mor acolo pe masa.

Recuperarea a durat trei luni din cauza acelei asistente, ea probabil se gandea ca are de cusut un sac, nu o femeie....

A venit randul celei de a treia fetite. Toata sarcina mi-a monitorizat-o doamna Doctor Vintea, o femeie minunata atat ca om cat si profesional.

Vineri dimineata, pe data de 29.3.2019 au inceput contractiile, deja aveam bilet de internare, aveam peste 40 de saptamani, depasisem termenul si vorbind cu doamna Doctor a hotarat sa ma interneze...travaliul a durat 12ore.

Doamna Doctor a avut mare grija de mine impreuna cu doamnele asistente. Am nascut o fetita de 3940 grame. Doamna Doctor m-a cusut, a fost foarte atenta, draguta si profesionista.

Avand in vedere ca sunt o mama cu RH negativ si nu am avut nici o complicatie datorita grijii doamnei Doctor, tin sa ii multumesc si sa o recomand. Cam asta este povestea mea...la toate gravidutele le urez nastere usoara!

(Ana, Piatra Neamt)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!