MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Sa va impartasesc experienta mea. Am nascut pe 27 iulie 2015 la ora 13, si-am primit nota 9. Eram afara cu fetele si ma intrebau daca mai am mult, si le-am zis pana pe 8 august mai este, dar voi suna maine doctorul sa ma programeze pentru cezariana, fiind cu Hepatita B.

In gandul meu am zis maine voi naste si eu, si asa a fost. Dimineata sotul pleaca la munca si mama tot asa la munca, am ramas singura acasa.

In timpul sarcinii aveam mai mereu dureri sub burta, la ora 6 dimineata m-au luat durerile de nastere, eu n-am stiut, ma duceam des la baie, ma lua cu calduri si in timpul ala imi era foarte somn, ma pun in pat iar ma durea burta si tot asa.

O sun pe mama, vine si sotul acasa, imi pregatesc geanta, repede am facut un dus, la ora 10 ajung la spital, suna sotul, doctorul era in operatie, astept o ora si ceva, parca timpul trecea asa de greu.
Imi face internarea, imi pune branula in mana...acum astept doctorul, durerile erau tot mai dese si sangeram, tipam de durere, sotul deja plecase de pe hol sa nu mai auda cum tip.

Vine doctorul, eu cu zambetul pe buze, i-am zis nu mai pot, a zis nastem natural ca anestezistul doar ce a plecat si nu mai este timp. Ma controleaza, in timpul ala ma iau durerile, si-am zis stati ca ma doare burta, dupa ce trece ma sui pe masa, dar doctorul hai ca nu mai este timp, si aveam dilatatie 3 cm.

Nu aveam nici o putere sa imping, m-a ajutat moasa si-o asistenta, in sfarsit am nascut, acum erau curiosi sa vada daca fetita mea are si ea alunita langa buza de sus cum am eu.

Am nascut natural cu epidurala, o fetita de 3300g si 50 cm.

Dupa nastere trebuia sa ii fac la fetiță vaccinul Hepatect, n-am avut banii sa il cumpar, am stat cu gandul ca il voi gasi in spital, am sunat la farmacii, au sunat si doctorii fara nici un rezultat, sotul trebuia sa plece la bulgari sa-l cumpere, noroc cu nasa, are o verisora la Bucuresti si iubitul ei este doctor ginecologic si mi l-a trimis pe microbuz, intr-o cutiuta de plastic cu gheata, in ziua de 27 iulie 2015. Am stat cu sufletul la gura, a gasit vaccinul, nu l-a gasit.

Primesc telefon de la nasa ca vaccinul este pe drum, m-am simtit asa de usurata. Pot spune am avut o nastere naturala fara nici o injectie sau calmant. Am avut o nastere usoara, si travaliul tot asa a fost.

Acum am o fetita sanatoasa, care merge la gradinita, este totul pentru mine.

(Ana-Maria, Medgidia)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!