Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc, Manuela si am 26 ani! Am doi baietei tare dragalasi, plini de energie si foarte destepti. Perioada sarcinilor a fost una frumoasa si total diferite (la primul baiat nu am avut nicio stare de rau, pe cand la al doilea si apa parca avea alt gust).

Prima nastere a fost dificila. Am nascut la Spitalul Orasenesc Bolintin Vale (in Bolintin Deal aveam spitalul si maternitate), in ianuarie 2014, medicul care ar fi trebuit sa ma asiste la nastere fiind doctor Constantinescu (nu stiu ce se alegea de baiatul meu daca nu ma lasa acest doctor pe mana altcuiva).

Durerile au inceput inca de dimineata de la ora 4 cand am luat bagajul si am plecat spre spital. Dupa primul consult, medicul a hotarat ca trebuie sa asteptam pentru ca nu aveam dilatatia cat trebuie. De la ora 4:30 si pana la ora 14:15 cand am nascut, am fost plimbata de acest doctor la ecograf de multe ori urmand ca la momentul nasterii sa spuna ca nu poate sa ma asiste pentru ca i s-a terminat tura.

Am fost preluata de catre alt medic, doctor Bican (caruia nu-mi gasesc cuvinte sa-i multumesc indeajuns) care m-a dus in sala de nasteri. Dupa o injectie, in mai putin de 5 minute eram pregatita sa nasc natural desi era riscant (asta pentru ca primul doctor nu a vrut sa-si asume responsabilitatea si sa spuna ca e nevoie de cezariana).

Totul a descurs bine pana a iesit copilul care era vanat, avand tripla cervicala si nod foarte aproape de buric. Stateam pe masa si ma uitam la medic si asistente cum albise chinuindu-se sa auda un planset de la bebelus. Dupa aproape 30-40 minute de resuscitare si-a revenit bebelusul, care avea 2900 grame, primind nota 5 la nastere. La a doua sarcina am ales merg pe mana dr. Bican, cunoscand cazul meu i-a fost mai usor sa stie cu ce situatie ar putea sa se confrunte la sfarsitul celor 9 luni.

(Manuela, Bolintin Deal)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!