MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
As vrea sa imi spun si eu povestea, este cam mult de scris, dar poate sunteti rabdatori cand veti citi. Am doua fetite, prima are 4 ani si 11 luni, inca putin si face 5 anisori si a doua fetita are 6 luni si 2 saptamani.

La prima fetita am nascut natural la Maternitatea Buna Vestire de pe strada Chicos din Galati, a fost groaznic, eram tanara, speriata, tot personalul tipa la mine, nu stiam cum se impinge, cum se respira, nu stiam sa fac nimic, tipau la mine sa imping cum trebuie, ca omor copilul, s-a urcat o infirmiera pe burta mea si a tras si moasa copilul si am nascut intr-un final.

Travaliul a fost de 9 ore dar atat de dureros, medicul era in concediu si nici de la maternitate nu a vrut sa il anunte ca nasc si plus ca nici nu m-a bagat in seama cand m-am intalnit cu dansul pe holul maternitatii.

Mi-au trebuit 4 ani sa prind curaj sa raman iarasi, am trait intr-o frica groaznica, nu inteleg deloc personalul de acolo, eram tanara, speriata, puteau macar o vorba buna sa imi spuna dar nu a fost asa.

La a doua fetita am fost monitorizata de o doamna doctor din Galati, apoi la 35 de saptamani cand m-am dus la un simplu control, mi-a spus ca fetita nu este bine, ea arata de 32 de saptamani la ecograf, nu crescuse, eu aveam tensiune mare, luasem mult in greutate si mereu ma plangeam de asta, dar dansa spunea ca este normal.

Fetita nici nu luase in greutate bine si a hotarat sa ma interneze a doua zi dimineata, am ajuns cu tensiunea 15 si ceva, nu mai stiu exact, intr-o Joi dimineata, pana Sambata am plans ca nu stiam ce este cu mine, cu fetita mea, doctorita nu mai venea la mine sa ma vada sau sa imi explice, apoi Sambata dimineata un inger a venit, un domn doctor atat de bun si cald in glas ca am simtit ca Dumnezeu este langa mine si ne va ajuta pe toti sa fie bine.

Domnul doctor Stefanescu Bogdan mi-a explicat ca nu este in regula cum este fetita si pana la pranz hotaram daca facem cezariana de urgenta sau nu. In timpul monitorizarii a venit sa vada cum merge si a vazut ca inima bebelusei nu ii bate cum trebuie atunci mi-a spus cu un calm si cu un glas atat de cald sa stau linistita ca o sa ne pregatim imediat de cezariana si o sa fie totul bine, dar trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru ca fetita se va naste prematur si este posibil sa aibe sub 2 kg.

Aveam tensiunea foarte mare cand am ajuns in sala de operatie, acolo toata lumea vorbea frumos si imi explicau ce aveam de facut, la ora 11:05 am vazut minunea mea de fetita de 1900 grame, un ingeras dar cu un glas foarte puternic, a primit nota 6/7 la nastere, am stat pana Luni dimineata fara ea, ca au tinut-o la incubator si bineinteles ca imediat cum m-au dus in salon, m-am ridicat singura si am plecat in cautarea fetitei mele sa o vad.

Luni dimineata mi-au adus-o in boxa si au spus ca este foarte bine, s-a agatat de viata bine si au decis sa mi-o aduca sa vedem cum o sa fie, am pus-o imediat la san si imediat a supt, nu mai voia completare din lapticul de la spital, am mai stat 2 saptamani in spital si am plecat acasa pe semnatura cu 2300 grame, cu mentiunea sa ne intoarcem pentru vaccin.

Dar vreau sa mai mentionez ca domnul doctor Stefanescu a venit zilnic la mine, a avut grija de amandoua si de fetita si de mine, pentru mine a fost cel mai bun lucru din viata mea ca am ajuns la dansul. Si pe aceasta cale tin sa ii multumesc din tot sufletul.

Conditiile din spital lasa de dorit, dar am inteles ca acum este in renovare, personalul a fost super ok, asistentele de la bebelusi sunt cele mai blande fiinte, le doresc multa sanatate. Va multumesc pentru ca v-ati rupt din timpul dumneavoastra sa cititi.

(Valentina, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste