Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

1 Septembrie 2012 – cea mai fericita zi din viata mea! Atunci a venit pe lume fetita mea, un ingeras frumos si sanatos, ce a primit nota 10 la nastere.

Fiind prima nastere am avut mari emotii si, chiar daca aveam mare incredere in medicul ce a monitorizat sarcina pe tot parcursul ei, aveam totusi acea teama de necunoscut.

Nu stiam exact ce se intampla, desi primisem multe incurajari de la prietenele mele care au mai nascut.

Primele contractii au aparut noaptea la ora 2:40. Initial am crezut ca sunt doar contractii false asa ca nu m-am agitat foarte tare. Am facut un dus si am mers din nou la somn. Dimineata, la ora 6 contractiile au devenit din ce in ce mai puternice si mai frecvente. A fost momentul cand am stiut clar ca voi naste in acea zi. Am pornit in graba spre clinica, unde am fost permanent monitorizata de medici. Totul decurgea ca la carte - dilatatie buna, bebelusul nu intampina niciun fel de problema pentru a se putea naste pe cale naturala.

Dupa 5 ore de travaliu am ajuns in sala de nasteri. Eram nerabdatoare sa-mi vad in sfarsit ingerasul. Si a venit mai repede decat ma asteptam. Un planset puternic m-a "anuntat" ca miracolul s-a produs. Pentru ca, da, nasterea in sine este un miracol! Nimic nu se compara cu bucuria de a tine pentru prima data copilul in brate! Daca se spune ca durerile nasterii nu pot fi asemuite cu nimic altceva, este adevarat, insa atunci cand iti vezi pentru prima data ingerasul totul este dat uitarii.

(Valentina, Brasov)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!