MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Dana, am 35 de ani si am 3 nasteri naturale. Ultima nastere a fost in data de 12 iulie 2019, cand am dat nastere unui baietel de 2970 grame si 49 cm la Spitalul Universitar din Bucuresti, Sector 6.

NASTERE SPITALUL UNIVERSITARSarcina nu a fost una ok, a fost cu probleme dar nasterea a fost ok. Avand contractii de la 20 de saptamani trebuia numai la pat sa stau.

Nasterea a fost o nastere provocata din cauza problemelor, bebe avand fluxul sanguin neregulat in burtica. Monitorizata timp de o saptamana, doctorul a decis ca eu sa nasc.

Nu a fost o nastere usoara deoarece am avut un travaliu de 5 ore foarte puternic, unde am cerut sa fac cezariana la un moment dat, sau sa imi faca epidurala, insa era prea tarziu ca deja bebe dadea semne de a veni pe lume.

El trebuia sa vina pe 24 iulie dar a vrut sa vina mai devreme atat el cat si doctorul care mi-a urmarit sarcina toata.

A fost o nastere de neuitat, nu as dori ca o viitoare mamica sa aibe o asemenea nastere. Acum bebe are 3 luni jumate. Un copil adus pe lume frumos si sanatos.

(Dana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!