Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Numele meu Madalina, sunt din Suceava si pe data de 14 ianurie 2019 am nascut o fetita minunata, un copil atat de dorit si atat de iubit in prezent.

Eva, sufletul meu!

Toata sarcina a decurs foarte bine (exceptand arsurile si poftele care au fost mari). Mai aveam o saptamana pana la termen, dar pitica mea nu mai lua in greutate asa ca doctorita mea doamna Vicoveanu m-a chemat Luni sa ma internez in spital, pentru a imi face niste analize.

Mi-a fost foarte frica de momentul nasterii, era vorba despre un teren necunoscut, nesigur, dar ea m-a incurajat sa nasc natural.

Luni dimineata, panicata, cu sotul si bagajul dupa mine m-am prezentat la Ambulatoriu. M-am internat si surpriza, in loc de analize am primit injectia pentru declansarea sarcinii. De la ora 14 la 18 am fost in travaliu (cumplite ore) iar la 18:05 a venit puiul pe lume.

Am avut noroc de 2 moase extraordinare si doamna Doctor a revenit la spital, desi isi terminase tura. Aici a fost totul bine si frumos.

Problema a fost cand am ajuns in salon si am dat de doamnele de la Neonatologie...panica totala. Nu mi-a aratat nimeni cum sa imi ingrijesc copilul, nu mi-a aratat nimeni cum sa imi hranesc copilul si pe langa asta a facut si icter si am stat in spital de Luni pana Vineri.

Erau atat de acre...ca te intrebai, oare ce-am facut gresit? Pe langa faptul ca esti cu hormonii la pamant, le mai vezi si pe ele tratandu-te ca pe ultimul om, ca nah ai facut un copil si ce ai facut, mare branza.

Dar am mers mai departe, m-am invatat singura si instinctul de mama si-a facut treaba.

(Madalina, Suceava)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!