Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Alexandra, am 29 de ani si primul meu copil baietel l-am nascut la varsta de 19 ani, putin peste termen. Perioada sarcinii a fost usoara, fara probleme, greturi si stari de rau ca in alte cazuri.

Desi am aflat abia la doua luni ca sunt insarcinata, am fost foarte bucuroasa la aflarea vestii, deoarece eu si fostul sot ne-am chinuit foarte mult sa avem copii, dar eu luasem anticonceptionale inainte si asta m-a afectat putin, pentru ca am ramas greu insarcinata, dupa cateva luni bune de incercari.

Sarcina dupa cum am spus a decurs bine, fara probleme pana in ultimele luni cand am avut o infectie, care multumita Domnului, a fost tinuta sub control cu medicamente intra-vaginale. Ceea ce va spun acum stiu ca nu veti crede, dar sarcina mea a durat 40 de saptamani deoarece baietelul nu prea vroia sa vina pe lume, se pare ca ii placea mult in "pantece".

De la 36 de saptamani pana la 40 mergeam in fiecare saptamana la control pentru ca, desi copilul era pozitionat in mod corect pentru a naste, nu se grabea sa vina pe lume, pana in data de 13 octombrie 2010 la ora 15:15 dupa masa.

Am inceput sa am dureri mari de nastere si la ora 1:30 spre 2 noaptea a ajuns Salvarea la mine acasa pentru a ma transporta la spital, dar copilul tot nu vroia sa vina pe lume.

Am stat cu dureri de moarte timp de cateva ore, in perfuzii si cu injectii pentru dilatare, de la ora 2:30 noaptea pana la ora 15:15 dupa masa, pana cand dupa atatea ore de chin si dureri groaznice, a venit timpul sa aduc pe lume primul meu copilas.

Am nascut la spitalul din judetul Hunedoara multumita doamnei doctor Ceuca si domnului ginecolog Bildea Aurel care sa ocupat de mine pe perioada sarcinii.

Desi am indurat ore groaznice de chin si dureri de imi venea sa mor, eram fericita ca voi naste baietelul meu si multumita doamnei doctor Ceuca, care nu s-a miscat de langa mine in toate acele ore de chin, am adus pe lume un baietel perfect sanatos, de 48 cm, 2800 grame si nota 9 la nastere, dar care la cateva zile dupa nastere a facut infectie de la laptele praf si a fost tinut inca o saptamana in plus la incubator, cu branula si tratament adecvat.

Dar asistentele si doamna doctor pediatru Biber Emilia il iubeau foarte mult pe bebe pentru ca semana cu o fetita si multumita ingrijirii lor baietelul s-a recuperat si a scapat din spital desi nu mai putea bea lapte praf pentru ca era alergic.

Aceasta e povestea primei mele sarcini iar acum baiatul meu cel mare are 9 ani si e perfect sanatos. Va multumesc ca mi-ati ascultat povestea.

(Alexandra, Hunedoara)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!