MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Multumim pentru oportunitatea de a ne spune povestea, poveste care in cazul meu are cel mai minunat sfarsit, o inima noua. O inima de fetita gingasa.

novogynAm nascut in Cluj Napoca, localitatea care mi-a daruit o poveste de dragoste din care doi copii minunati au rezultat. La clinica Novogyn, cu domnul doctor Ciortea Razvan au fost ambele nașteri.

Cu siguranta pentru multe mamici nasterea e o experienta aparte cu trairi intense, dureri imense. Eu pot sa zic ca a doua nastere a fost ca si prima, pe cale naturala.

La a doua nastere, la fetita, nu au avut timp pentru epidurala. In 2 ore fetita a venit pe lume.

Noaptea incepand cu ora 3 au inceput contractiile. Am ajuns in spital in 20 de minute, alaturi de sotul meu. La clinica mi-au fost alaturi asistentele, moasa si bineinteles domnul doctor, care in toate cele 38 de saptamani a dat dovada de rabdare, profesionalism, si blandete.

La ora 5 dimineata papusica mea ca si soarele care rasare mi-a luminat noaptea.

(Mihaela, Cluj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!