Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
In luna Aprilie 2020 am devenit mama lui Matei. As vrea sa va impartasesc experienta minunata a nasterii naturale cu doamna doctor Suba Raluca. Desi eram la a doua sarcina, fricile si framantarile ce apar imediat ce testul a fost pozitiv erau si mai prezente ca prima data. Dupa ce la prima nastere am trait o dezamagire, de aceasta data am facut cea mai buna alegere cand am sunat-o pe doamna doctor si imediat dupa discutia telefonica m-am relaxat.

A urmat o sarcina cu evolutie buna, dar a fost nevoie de multe teste, si multe emotii, doamna doctor a raspuns intotdeauna cu calm si m-am simtit in siguranta mereu.

Fiindca primul copil a fost nascut natural, cu un travaliu greu, fara sustinere morala, mi-am dorit ca de data asta sa am parte de momente pe care sa le rememorez cu drag. Si asa a fost. Desi am nascut in plina pandemie si au fost peripetii, pana am ajuns in sala de nasteri cu doamna doctor lucrurile s-au desfasurat intr-o atmosfera normala si blanda.

A existat un moment critic, cand am simtit ca o sa cedez, dar doamna doctor m-a asigurat ca o sa reusesc si am avut incredere ca asa va fi. Bebelusul a fost monitorizat aproape tot timpul pentru a fi in regula si cand a venit momentul, fiind pregatita de doamna doctor cum sa il ajut sa vina pe lume, a durat foarte putin si l-am auzit plangand la mine pe burta.

Am avut parte de o recuperare foarte buna, doamna doctor m-a urmarit cu la fel de multa atentie si astfel am plecat fericita cu bebe acasa.

Sunt bucuroasa ca am intalnit un doctor care isi iubeste si respecta meseria, are maini care actioneaza cu maiestrie, cu invatatura desavarsita si sensibilitate mare.

(Raluca, mama lui Matei, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!