Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Aveam 26 ani cand am adus pe lume primul copil, un baietel de nota 10, 3100 grame si 51 cm, in anul 2008. Am nascut relativ repede, la ora 23 mi s-a rupt apa, am plecat spre maternitate cu multe emotii si putina teama, pentru ca nu stiam ce ma asteapta, doctorul meu era plecat din Bucuresti asa ca am nascut cu doctorul care era de garda, o doamna in varsta dar draguta.

Aveam dilatatie 8 cand am ajuns, nu se mai punea problema de epidurala, asa ca au inceput din ce in ce mai tare contractiile, la ora 2 si 15 am nascut natural.

Doamna doctor imi dadea puiul in brate, un baietel sanatos si frumos. Am simtit ca explodez de fericire cand mi-am vazut piticul. Sunt mama, cea mai frumoasa meserie!

Viziteaza Targul ONLINE Mami si Bebe!
Vouchere, Reduceri, Cadouri pentru gravide, mamici si copii, la un click distanta.
nastere giulesti

(Alina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!